Oscari-võitja Stephen Gaghani (“Narkoäri”, “Süriaana”) lavastatud filmi peaosades on Oscari-võitja Matthew McConaughey (“Tähtedevaheline”, “Elujanu”, “Wall Streeti hunt”), Kuldsele Gloobusele kandideerinud Edgar Ramirez (“Hands of Stone”, “Tüdruk rongis”) ja Bryce Dallas Howard (“Jurassic World: Sauruste maailm”, “Minu sõber lohe”).

Siin on Sulle aga 10 intrigeerivat fakti, mida sa Oscari-võitjast Matthew McConaughey kohta ei pruukinud veel teada.

1. McConaughey’l on enda rõivakollektsioon nimega “j.k.livin”, mis sai nime tema elumoto järgi - “Just keep living”. Sama nime kannab ka tema heategevusfond.

2. 2005. aastal oli tal au NASCAR Daytona 500 ringrajal olla see, kes pidi ütlema “Juhid, käivitage mootorid!”.

"Kuld"

3. McConaughey sõnul pole ta 20 aastat deodoranti kasutanud.

4. Teda kaaluti tõsiselt Titanicus Jack Dawsonit kehastama.

5. 1998. aastal kutsusid McConaughey naabrid talle kõva lärmi tekitamise pärast politsei. Kui mundrikandjad mehe koju jõudsid, oli viimane pilves, alasti ja mängis bongo-trumme. McConaughey sai trahvi öörahu rikkumise ja arreteerimisele vastuhakkamise eest, kuid huvitaval kombel loobuti narkosüüdistustest.

6. Üks mehe lemmikbände on rokipunt The Cult. 2012. aastal õnnestus McConaughey’l nendega isegi ühel laval paar lugu mängida - näitleja mängis oma lemmikpille - bongo-trumme.

"Kuld"

7. Näitleja kardab pöörduksi.

8. Kui tema naine (nüüdne abikaasa) haiglas nende esiklast sünnitas, mängis McConaughey sünnituspalatis kaheksa tundi jutti Brasiilia muusikat, et naisele toeks olla.

9. 2007. aastal otsis McConaughey Californias omale uut kodu ning ta märkas Malibus just sellist maja, mis oli tema maitse järgi. Kahjuks polnud maja müügis, kuid McConaugheyd see ei heidutanud. Ta tegi majaomanikule pakkumise, millest oli raske keelduda ning näitleja sai oma tahtmise.

10. Ta on mees, kes suudab teha väga palju väga jaburaid häälitsusi.

Filmile “Kuld” saad kaasa elada juba sel laupäeval, 16. detsembril kell 20.00 TV1000 Premiumis, mida näeb teleoperaator Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite.