1. Bill Murray vs. Lucy Liu

Olgugi, et Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucy Liu paistsid 2000. aastal valminud “Charlie inglite” võtetel ülimalt hästi läbi saavat, otsustas Bill Murray keset võtet asjadele veidi vürtsi lisada ning teatada Liule, et too ei oska näidelda. Liu püsis aga rollis ning virutas Murrayle vastu vahtimist — pole teada, kas just selle teo pärast, aga igatahes sai näitlejatar mõned aastat hiljem filmi järjes rolli ja Murray mitte.

Bill Murray vs. Lucy Liu

2. Dustin Hoffman vs. Meryl Streep

Dustin Hoffman vs. Meryl Streep

Väidetavalt hakkas Dustin Hoffman meetodnäitlemist harrastama vahetult enne Robert Bentoni draamafilmi “Kramer vs. Kramer” võtete algust 1979. aastal. See tähendas seda, et kui Hoffmanil tuli oma ekraanipartneri Meryl Streepiga tülitseda, lõi ta naist otse näkku. Et “aidata” Meryl Streepil tõsiselt rolli sisse elada, otsustas Hoffman ka näitlejannat mõnitada ning rebida kildu nii tema kallima kopsuvähi diagnoosi kui ka hilisema surma kulul.

3. Lars von Trier vs. Björk

Lars von Trier vs. Björk

Islandilt pärit müstiline lauljatar Björk tegi enne Lars Von Trieri auhinnatud draama “Tantsija pimeduses” võtete algust kõigile selgeks, et ta suudab oma näitlemisoskusega varastada kogu sõu. Björk kehastas filmis Tšehhist pärit immigranti ja üksikema, kes töötab Ameerika kolkaküla tehases, et oma poja silmaoperatsiooni eest tasuda ning olgugi, et ta sai oma rolli eest Cannes’i filmifestivalil Parima naisnäitleja auhinna, pole teda rohkem suurel ekraanil näitlemas nähtud.

Kuulduste kohaselt oli koostöö von Trieriga olnud naise jaoks nii pingeline, et Björk lubas mitte kunagi enam näidelda. Lavastaja sõnul olevat aga hoopis muusik temaga ebaviisakalt käitunud ning nende esimesel kohtumisel maha sülitanud. Björk süüdistas Trieri hiljem ka seksuaalses ahistamises.

4. Kevin Smith vs. Bruce Willis

Bruce Willis vs. Kev in Smith

Paljud inimesed ehk ei nimetaks Bruce Willist “emo mõrraks”, ent just nii kirjeldas režissöör Kevin Smith märulistaari pärast nende koostööd 2010. aastal. Smithi sõnul oli filmi “Cop Out” võtetel kogetu nii “hinge purustav” kui ka “hirmutav”, sest Willis olevat käitunud kui tõeline filmidiiva.

5. Roman Polanski vs. Faye Dunaway

Roman Polanski vs. Faye Dunaway

Filmi “Chinatown” võtetel olevat näitleja Faye Dunaway ja režissöör Roman Polanski vahel läinud olukord erakordselt teravaks. Nimelt olevat Polanski sikutanud Faye peast välja juuksekarva, mis tema kaadri ära rikkus. Kättemaksuks olevat naine aga mehele topsitäie uriini näkku visanud, sest too ei lubanud tal pausi teha ning tualettruumi minna.

6. David O. Russell vs. George Clooney

David O. Russel vs. George Clooney

1999. aastal olevat George Clooney ja David O. Russell sattunud filmi “Kolm kuningat” võtetel lausa füüsilisse kaklusesse. Kuulduste kohaselt polnud Russell rahul filmi eelarve kärbetega ning võtete viimasel päeval lajatas ta demonstratiivselt nii ühele statistile kui ka Clooneyle. Meeste vana vimm jäi veel kauaks püsima ning neli aastat hiljem, kui ajakiri Vanity Fair Russellilt näitleja kohta kommentaari palus, sõnas lavastaja lühidalt: “George Clooney võib mu m**** imeda”.

7. Steven Spielberg vs. Julia Roberts

Steven Spielberg vs. Julia Roberts

1999. aastal sai Julia Roberts tänu Steven Spielberg’i filmis “Hook” kaasa löömisele endale hüüdnime “Tinkerhell”. “See oli meie jaoks ebasobiv aeg koostööd teha,” meenutas Spielberg hiljem. (Roberts oli vaid mõned päevad varem katkestanud oma kihluse Kiefer Sutherlandiga.)