1. Elijah Wood

Enne kui ta oli Frodo "Sõrmuste isandas" osales Elijah Wood "Tagasi tulevikku" teises osas pisikeses rollis, mis nõudis temalt väga kummalise mütsi kandmist.

2. Denzel Washington

Denzel Washington on küll kahe Oscari võitja, aga ka temal oli kunagi aeg, mil pidi lihtsalt leiba teenima. Üheks selliseks filmiks oli tal "Heart Condition" (1990), milles Washington kehastus advokaadiks, kelle süda siirdatakse politseinikule (Bob Hoskins), mistõttu hakkab advokaat teda kummitama, et too lahendaks ta mõrva.

3. Robert Downey Jr.

Jah, ta on praegu tuntud karakternäitleja, kelle uus populaarsus sündis suuresti tänu Marveli superkangelasefilmidele, kuid kunagi oli aeg, mil ta kehastus filmis "The Shaggy Dog" meest, kes muutis Tim Alleni tegelaskuju koeraks.

4. Matthew McConaughey

Oscari-võitja Matthew McConaughey karjäär on üsna sarnane Downey omale - ka tema tegi esialgu mitmeid unustatavaid rolle, enne kui hakkas särama võimsate draamade poolest.

McConaughey mängis näiteks sellises filmis nagu "Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation" ja ta oli seal koos Renée Zellwegeriga.

Tegemist oli muidugi Tobe Hooperi "Texase mootorssaemõrvade" seeria neljanda filmiga, mis linastus 1994. aastal. McConaughey ja Zellweger polnud sel ajal veel tuntud näitlejad, aga kuna film oli nii halb, siis tuli see välja alles 1997. aastal ja sel ajal olid mõlemad juba rahvusvahelised staarid.

McConaughey agent surus stuudiole peale, et näitleja osalus ei paistaks välja. Selle tulemusena sai film kinodes väga väikse levi osaliseks, aga kui ilmus selle DVD, siis maksid produtsendid tagasi ja kasutasid mõlema näitleja nägu otse DVD kaanel.

5. Jennifer Aniston

Enne kui ta oli Rachel "Sõprades", tegi Jennifer Aniston oma filmidebüüdi horroris "Leprechaun" ja tulemus oli täpselt nii halb, kui pealkirja järgi võiks arvata. "Leprechaun" on mõnus B-õudusfilm, mis ei kandideerigi ühelegi auhinnale, kuigi see on praeguseks hetkeks püsinud seeriana kauem kui näiteks Anistoni filmikarjäär.

6. Kevin Spacey

Kevin Spacey on nüüdseks häbistatud ja Hollywoodist välja puksitud, kuid see ei võta temalt ära seda, et ta oli suurepärane näitleja, kes tegi sarnaselt paljudele teistele mitmeid kohutavaid rolle, millest üks oli näiteks "Nine Lives", milles Spacey kehastas kassi...

7. Gary Oldman

Parima meespeaosa Oscari võitnud Gary Oldman kehastus 2003. aasta filmis "Tiptoes" kääbuskasvu meheks. Film ise oli kohutav rämps, aga Oldmani rollisooritus oli isegi üllatavalt okei.

8. Jon Voight

Angelina Jolie isa Jon Voight võis küll Oscari võita, aga see ei takistanud tal osalemast 2005. aasta filmis "The Karate Dog", milles mees võitleb koeraga.

9. Reese Witherspoon

2005. aastal "Walk the Line" eest Oscari võitnud ja ka 2014. aasta draama "Wild" eest kandideerinud Reese Witherspoon mängis Väikse Nicky ema filmis..."Little Nicky."

10. Ben Kingsley

Näitleja, kes kehastas Gandhit ja võitis ka rolli eest Oscari, otsustas ühel hetkel, et tal on elust midagi puudu ja võttis vastu rolli 2008. aasta suurejooneliselt läbi kukkunud ja üheks kõigi aegade halvimaks filmiks kujunenud filmis "The Love Guru".