Disney andis teisipäeval teada, et "Troonide mängu" loojad David Benioff ja D.B. Weiss kirjutavad ja produtseerivad järgmise "Star Warsi" triloogia.

See triloogia on eraldiseisev praegusest triloogiast, mille seni viimane osa "Viimased jedid" linastus detsembris ja mis saab läbi 2019. aastal, kui linastub J. J. Abramsi lavastatud IX episood. Me teame ka seda, et "Viimased jedid" režissöör Rian Johnson sai ülesandeks luua järgmine triloogia, mis ei puutu mitte kuidagi kokku Skywalkeri perekonnaga ja praeguste tegelastega, sest selles olevat täiesti uus lugu.

Nüüd selgus, et plaanis on kokkuvõttes juba viies triloogia, mis on täiesti eraldiseisev praegusest ja Johnsoni veel valmivast triloogiast.

Lucasfilmi juhi Kathleen Kennedy sõnul on David Benioff ja D.B. Weiss ühed parimad praegu töötavad loo jutustajad ning nende oskus käsitleda keerukaid tegelasi, sügavat sisu ja suurt mütoloogiat viib "Star Warsi" täiesti uuele tasandile.

"Troonide mäng" saab järgmisel aastal läbi, kuigi plaanis on mitmed lisaseriaalid. David Benioff ja D.B. Weiss olid valmis jätkama HBO seriaaliga "Confederate", kuid see sattus skandaalide keskele, kui selgus, et lugu on alternatiivsest Ameerika ühiskonnast, kus orjandus on endiselt legaalne.

Benioff ja Weiss olevat pöördunud ise Lucasfilmi poole oma "Star Warsi" triloogiaga ning tundub, et idee oli piisavalt hea. Pole teada, millal võiks see uus triloogia valmida ja millest hakkab see rääkima, aga nii palju on öeldud, et see leiab aset mingil hetkel "Star Warsi" mütoloogias.

Allikas: starwars.com