Pärast Anaga läbielatut on aga Christianis midagi igaveseks muutunud. Ta ei suuda ilma naiseta elada ning olles tema tagasivõitmise nimel kõigeks valmis, teeb mees Anastasiale ettepanku jätkata suhet neiu enda tingimustel. Roosiliselt algav uus suhtefaas pöördub aga peagi süngetele radadele, kui Christiani minevikust kerkivad üles järjekordsed tumedad varjud. Kas Anastasia armastus on mehe deemonitest tugevam ja kas Christian on suuteline oma minevikutraumadest paranema, selgub juba sel pühapäeval kell 20.00 TV1000 Premiumis.

Siin on sulle aga 10 fakti, mida sa tõenäoliselt erutava filmi kohta veel ei teadnud.

1. Dakota Johnson avaldas saladuse, kuidas mõlemad peaosatäitjad seksistseenideks valmistuvad. Dakota mekib tavaliselt enne stseeni viskit ning Jamie Dornan vihub kätekõverdusi teha. Lisaks räägivad nad alati ka eraviisiliselt oma stseenid läbi.

2. Fänn hiilis võtetele. Filmivõtetel oli väga palju turvatöötajaid, kuid tuli välja, et üks tööline oli isehakanud. Tegu oli fänniga, kes luiskas ennast turvatöötajaks ning hakkas pisitöid tegema nagu külmkapi Coca-Colaga täitmine. See kõik tundus kummaline ja kui temaga lõpuks vesteldi, selgus, et tegu oli suure fänniga.

"Viiskümmend tumedamat varjundit"

3. Filmist jäeti ajapuuduse tõttu vaniljejäätisega seksstseen välja.

4. Jamie Dornan vannub, et tema ja Dakota vahel on ilmselgelt keemiat. Nad meeldivad üksteisele ja kui alguses polnud seda võibolla niivõrd märgata, siis kahe näitleja omavaheline side muutus pärast esimese osa promotuuri kindlasti lähedasemaks. Nad avastasid, et neil on sarnane huumorimeel ning sellest piisas teineteise seltskonda nautida.

5. Kui tavaliselt on seksistseenide filmimine pigem raske, sest seal on üsna palju häbenemist ja võõrastamist, siis Dakota ja Jamie puhul polnud see nii. Seksistseenid ajasid lavapartnerid pigem naeru kihistama ning seda on kohati näha ka filmi vaadates.

6. Seksistseene filmiti täielikus privaatsuses, mis tähendab seda, et võtete ajal oli ruumis nii vähe inimesi kui võimalik. Isegi kaamerameest hoiti eemal, sest kaamerat on võimalik ka digitaalselt ja distantsilt juhtida.

"Viiskümmend tumedamat varjundit"

7. Jamie oli valmis filmis paljastama ka oma meheau, kuid seda ei juhtunud. Filmimisel oli küll paar hetke, mil kaadrisse oleks sattunud kogemata rohkem, kui algselt planeeritud, kuid tegu oli juhusega.

8. Kõige raskem stseen oli Dakota jaoks liftistseen. Päris lifti asemel oli tegu rekvisiidiga ehk seinaga, mille ees olid kaasnäitlejad, kelle keskel ei tundnud Dakota end mugavalt. Dakota oli ka ise üllatunud, kui krampi ta läks.

9. Jamie Dornan viskas nalja, et ta ei soovinud liigselt kaasnäitleja Eric Johnsoniga ühiseid stseene teha, sest Johnson oli mehe arvates liiga pikk, mis ei näidanud Jamie’t just kõige mehisemast küljest.

10. Pärast seksimist küsib tegelaskuju Ana Christiani käest, kas nad on mehe kunagises toas. Christian vastab: “Once upon a Time.” Tegu on viitega Jamie Dornani kunagisele sarjale “Elas kord” ("Once Upon a Time").