Algselt DVD-filmide turundamisega tegelenud ACME Film Eesti on kümne tegevusaasta jooksul toonud Eesti kinoekraanidele 555 filmi. Nende hulgas on viimase kümnendi tuntuimad kassahitid nagu näiteks "Kääbiku" triloogia, “Videviku” saaga filmid, James Bondi filmid “Spectre” ja “Skyfall”, tantsufilmide sari "Keelatud tants"; "Smurfide", “Hotell Transilvaania” ja “LEGO” animatsioonid; õudusfilmide sari "Saag", "Pohmaka" komöödiad ning Christopher Nolani filmid “Dunkirk”, “Tähtedevaheline” ja “Pimeduse rüütli taastulek”. ACME Filmi levist on pärit ka 2017. aasta edukaim Eesti film ‘’Sangarid’’ ning Oscariga pärjatud väärtfilmid “La La Land: California unistused”, “12 aastat orjana”, “Argo”, “Kuninga kõne”, “Piinakamber” ja “Rentslimiljonär”.

Kui ACME Film 2008. aasta novembris kinofilmide otselevitamist alustas, oli Eesti kinomaastikul vaid kolm moodsat kobarkino: Coca-Cola Plaza Tallinnas, Astri Narvas ja Cinamon Tartus. Väiksematest kinodest tegutsesid Ekraan Tartus ning Kosmos ja Sõprus Tallinnas. Tänaseks on filmivaatamise võimalusi oluliselt avardanud Apollo Kinod üle Eesti, Baltikumi ainus IMAX saaliga kino Cinamon Kosmos ning väiksemad kinod nagu Viimsi Kino ja Kino Artis. Lisaks saab nüüd filmielamusi nautida ka modernse kinotehnikaga varustatud erinevates maakonnakinodes ja teatri- ning kultuurimajades üle Eesti.

Viimase aastakümne jooksul on teinud suure arengu ka filmitehnika. Kui ACME Film Eesti algusaegadel näidati filme kinodes 35 mm filmilindilt ja ühes filmikastis oli filmirulle umbes 35 kg jagu, siis nüüdseks on muutunud kinolevi digitaalseks – filmid jõuavad kinodesse kas vaid 3 kg kaaluvatel kõvaketastel, või lausa läbi õhu failina ühest serverist teise. Samamoodi on viimasel aastakümnel muutunud filmide formaadid – 2D, 3D, IMAX ja lausa HFR on märksõnad, mis on selged igale filmilevitajale ja kinogurmaanile.

ACME Film loodi 1999. aastal Leedus. Järgnes kontori avamine Lätis 2004. aastal ja Eestis 2008. aasta veebruaris. ACME Film levitab rahvusvahelisi filme kinodes, toodab DVD-filme ning müüb tele- ja Video on Demand kanalitele filmide näitamisõigusi. ACME Film esindab Hollywoodi suurstuudioid Warner Bros. Pictures ja Sony Pictures ning levitab DreamWorks Studios filme. ACME Film on USA filmitootjate Lionsgate, STX, Global Road and Amblin Partners jt. ning Euroopa filmistuudiote StudioCanal, Gaumont, Pathé, Hanway Films jne. partner; samuti teeb koostööd mitmete Venemaa tipp filmitootjatega.

ACME Film kuulub ACME Gruppi, mis tähistab sel aastal juba 25. tegutsemisaastat. ACME Gruppi kuuluvad peamiselt arvutite, koduelektroonika ja audiovisuaalsete toodetega tegelevad ettevõtted ACME Europe, ACME Film, AVAD Baltic, ACC Distribution, Servisa ICT, Audis jt.