Christopher Nolan teab, mida räägib, sest just tema oli see, kes päästis 1997. aasta "Batman ja Robin" linastumise ja põrumise järel varjusurmast Batmani. Ta tegi seda operaatoritöö eest Oscarile kandideerinud sünnilooga "Batman Begins" (2005), jätkas kaheksale Oscarile kandideerinud ja kaks neist võitnud (Heath Ledger sai postuumse meeskõrvalosa Oscari) kõigi aegade parima superkangelasefilmiga "The Dark Knight" (2008) ning lõpetas triloogia viimase vaatusega "The Dark Knight Rises" (2012).

"The Dark Knight" oli ka põhjus, miks viidi Oscaritel läbi üks väga oluline muudatus, sest film jäeti 2009. aastal toimunud 81. Oscaritel parima filmi kategooriast välja, sest see sinna lihtsalt ei mahtunud. See tekitas aga nii palju vastukaja, et Akadeemia võttis vastu otsuse tõsta ainult selles kategoorias kandideerivate filmide arvu kümneni. 91. Oscaritel kandideeris näiteks üheksa filmi ning kümme filmi on seni parima filmi kategooria jaoks kokku saadud ainult 82. ja 83. Oscarite jagamistel.

Kriitikute poolt taevani kiidetud "Must panter" on maailma kinokassadest praeguseks kokku kogunud üle 900 miljoni dollari ning Disney olevat juba kinnitanud, et nemad hakkavad 2019. aasta Osacrite jaoks ka kindlasti kampaaniat tegema.

Eks saame näha, kas tõesti on "Must panter" järgmine koomiksifilm pärast "The Dark Knighti", mis kandideerib kõige olulisemates kategooriates Oscaritele.