Kui sulle näiteks lauamängude üldse ei meeldi, siis õnneks kasutatakse seda ka filmis vaid lühikese osana sissejuhtusest, mis viib tegelased sujuvalt absurdsetesse ja koomilistesse seiklustesse.

Tegemist pole tüüpilise Hollywoodi komöödiga, mis lõkkab klišeedest ning kus juba filmi keskpaigast paistab lõpplahendus vaatajale otse silma. Õnneks on "Mängude õhtu" on väga elujõuline, heasoovlikke naljade ja kohati idiootsete śündmuste segu, mis muudkui pakub uusi üllatusi. Igav ei hakka kordagi ja tegelaste öiseid seiklusi on põnev jälgida. Üllatusi jagub nii sisuliste kui ka vormiliste lahenduste hulka küllaga, ilma et peategelased tüütud tunduksid – lõbus sõprade seltskond, kes satub kogemata natuke pahandustesse ja muudkui vajuvad aina sügavamale oma jamade sisse.

Tore, et on tehtud film sellest, kuidas tegelased ei ripu oma telefonide otsas, et üksteisega suhelda, vaid nad reaalselt on kõik mitmekesi ühes autos ja räägivad omavahel ning peavad koos põgenemi - ja ründamisplaane. Ka vägivalda näeb natuke, kuid antud edasisee on läbi meelelahutusliku komejandi. "Mängude õhtu" on hoogne seiklusfilm öises linnas, mille mängujuhtideks on tore sõprade seltskond.