Uudis ilmus aprillinaljana!

Hiljuti Dwayne Johnsoni uut filmi "Rampage: Purustajad" tema brändi kasutamise eest kohtusse kaebamisega ähvardanud Uwe Boll on legendaarselt halb režissöör, kes kogus tuntust populaarsete videomängude viletsate ekraniseeringutega, mille hulgas on ka maailma halvimaks filmiks nimetatud "Alone in the Dark".

Bolli teoste hulka kuuluvad ka Johnsoni filmiga, mis põhineb 1986. aastal alguse saanud Midway Gamesi mänguseerial, mitte kuidagi seotud "Rampage" filmiseeria - "Rampage", "Rampage: Capital Punishment", "Rampage: President Down". Viimane jäigi enne erru minekut Bolli viimaseks lavastajatööks ja nime "Rampage" kasutamine ongi Bolli kohtuasja aluseks.

Nüüd on Boll valmis tegema oma nägemuse järgi "Seltsimees lapsele", mis põhineb Leelo Tungla autobiograafilistel romaanidel “Seltsimees laps ja suured inimesed” ja “Samet ja saepuru”, järjeloo. Saame näha, kuidas suhtub Bolli soovidesse režissöör Moonika Siimets ja tootjafirma Amrion.

Boll andis teada, et võtab pärast "Rampage'i" kohtuasja lõpetamist filmi hoolikalt ette ja lubas, et selles hakkab olema rohkelt eriefekte, märulit ja kindlasti proovib ta peaosadesse saada ka tema korduvad koostööpartnerid Kristanna Lokeni, Ben Kingsley, Christian Slateri, Til Schweigeri ja Dominic Purcelli.

Allikas: Aprill!