Filmi stsenarist ja režissöör Moonika Siimets, kes on paaril viimasel nädalal kohtunud sadade kinosõpradega kõikjal Eestis, on oma mängufilmi menust liigutatud. „Mul on tohutult hea meel, et teid on nii olnud nii palju, suur aitäh! Olen tõesti väga rõõmus, et see film nii paljusid inimesi puudutab,” ütles Siimets.

Ta avaldas lootust, et kõik, kel on plaanis "Seltsimees laps" ära vaadata, leiavad tee kinno. „Just kinoekraanilt vaadates saab vaataja parima võimaluse ajas tagasi rändamiseks ja lapse silmadega selle maailma terviklikuks kogemiseks. Luban, et saab nutta ja naerda,” ärgitas režissöör.

"Seltsimees laps" põhineb armastatud kirjaniku Leelo Tungla autobiograafilistel romaanidel. Filmis mängivad Helena Maria Reisner, Tambet Tuisk, Eva Koldits, Juhan Ulfsak, Liina Vahtrik, Lembit Peterson, Maria Klenskaja, Julia Aug, Maria Avdjuhsko jpt.

Filmi režissöör-stsenarist on Moonika Siimets, operaator on Rein Kotov, E.S.C., kunstnik Jaagup Roomet, kostüümikunstnik Kristiina Ago, grimmikunstnik Tiina Leesik, monteerija Tambet Tasuja, helirežissöör Matis Rei ja helilooja Tõnu Kõrvits. Filmi produtsent on Riina Sildos (Amrion OÜ).

Film on valminud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.