1. Robin Williams

Suurepärane koomik ja näitleja Robin Williams poos end 2014. aastal üles. Ta oli 63-aastane. Surma seostati näitlejal diagnoositud Lewy keha dementsusega.

2. George Reeves

Seriaalis "Adventures of Superman" peaosalist kehastanud George Reeves lasi end maha. Ta oli 45-aastane.

3. Spalding Gray

"Swimming to Cambodia", "Monster in a Box" ja "Gray's Anatomy" monoloogide esitaja ja autor Spalding Gray sooritas 2004. aastal enesetapu, kui oli aastaid võidelnud depressiooni ja kannatanud 2001. aasta autoõnnetuse järel saadud vigastuste käes.

4. Tony Scott

Ridley Scotti vend Tony ("Top Gun", "Beverly Hills Cop II", "Days of Thunder", "The Last Boy Scout", "Crimson Tide", "True Romance", "Enemy of the State", "Man on Fire", "Domino", "Unstoppable") hüppas 2012. aastal Beverly Hillsi Vincent Thomas Bridge end surnuks. Ridley kinnitas hiljem, et vend võitles väga pikalt vähiga. Ridley ja Tony vanem vend Frank suri 1980. aastal nahavähi tõttu.

5. W.S. Van Dyke

"Tarzan the Ape Man" (1932), "The Thin Man" (1934), "San Francisco" (1936) režissöör W.S. Van Dyke teenis karjääri jooksul kaks Oscari nominatsiooni ning tema filmid tõid neljale näitlejale nominatsioonid. Režissöör võitles oma viimastel aastatel vähiga, kuid otsustas pärast viimast filmi "Journey for Margaret" endalt ise elu võtta.

6. Jonathan Brandis

"The NeverEnding Story II: The Next Chapter" (1990), "It" (1990) ja "SeaQuest 2032" (1993-1996) näitleja poos end 2003. aastal üles. Sõprade sõnul oli põhjuseks kustuv näitlejakarjäär.

7. Lee Thompson Young

"Friday Night Lights", "Smallville", "Scrubs" ja "Rizzoli & Isles" näitleja lasi end 29-aastaselt maha 2013. aastal. Enne surma kannatas mees depressiooni all.

8. Marilyn Monroe

Monroe surma ümber keerlevad mitmed teooriad: vandenõuteoreetikud arvavad, et tegu oli John F. Kennedy, Robert Kennedy, Jimmy Hoffa ja maffiaboss Sam Giancanaga seotud mõrvaga, kuid ametlikult oli tegu siiski üledoosiga, mis võiski olla Monroe eesmärk, sest tegemist oli ka tõenäolise enesetapuga.

9. Malik Bendjelloul

Oscari võitnud dokumentaalfilmi "Searching for Sugar Man" režissöör Malik Bendjelloul hüppas 2014. aastal Stockholmis rongi ette. Mees olevat filmi suure edu tõttu depressiooni küüsi langenud.

10. Lucy Gordon

Filmides "Spider-Man 3", "Serendipity" ja "The Four Feathers" osalenud Lucy Gordon poos end üles enne tema viimase filmi "Gainsbourg: A Heroic Life" linastumist.