Esimene päris Hollywoodi film müüdi 1993. aastal loomulikult välja täissaalidele, kuigi toona tegutses Forum Cinemas Kosmose kinos, kus ainult üks saal oligi. Juba kahe aasta pärast läbis aga Kosmos põhjaliku uuenduse ning juurde tekkis üks saal ning paika sai ka seni kaasaegseim kinotehnika Eestis. Tegelikult oli legendaarne komöödia USAs linastunud juba kaks aastat varem ja kohe-kohe oli välja tulemas filmi teine osa, aga varem polnudki lihtsalt võimalust Eestisse filmi saada või seda siin näidata.

Lisaks esimesele originaalkoopiale ja moodsaimale tehnikale võis Forum Cinemas 1994. aastast uhkeldada veel ühe ennenägematu uuendusega Eestis. Nimelt võeti siis kasutusele Eesti esimene professionaalne popkorni masin. Nüüdseks on popkorn muidugi iga kino lahutamatu osa ning ainuüksi ühes päevas tarbivad Forum Cinemas kinode külastajad sadu karpe plaksumaisi.

Kuid Eesti esimesi on Forum Cinemas meie kinomaastikule toonud veelgi: 2001. aasta 10. märtsil avati Tallinnas Eesti kinode uhkus – 11 kinosaaliga meelalahutuskompleks Coca-Cola Plaza ning samal aastal hakati esmakordselt müüma kinopileteid ka internetis. Juba aastal 2007 ületas Coca-Cola Plaza külastajate arv esimest korda maagilise miljoni piletiostja piiri. Praeguseks on Plazat külastanud kokku 9,3 miljonit kinosõpra.

2008. aasta oktoobris tõi Forum Cinemas esimesena Eestis kinno 3D-tehnoloogia ning esimeseks 3D filmiks oli täispikk animatsioon "Kärbsed Kuu peale". Sama aasta sügisest sai Forum Cinemas ekraanidelt hakata jälgima New Yorgi Metropolitan Opera otseülekanded, sellele järgnesid London National Theatre'i etenduste ülekanded ja 2010. aastal Moskva Suure Teatri balleti otseülekanded. Kogu kulutuuriprogramm on osutunud vägagi populaarseks ning mitmeid ülekandeid tuleb tänud suurele huvile ka korrata.

Nüüd oma 25ndat tegutsemisaastat tähistav Forum Cinemas tegevjuht Kristjan Kongo märkis, et kindlasti ei jääda loorberitele puhkama ning mitmed uuendused on praegugi tegemisel ja planeerimisel. „Lähiajal tuleme välja täielikult kaasajastatud kodulehega ning uuendame ka oma Kinoklubi süsteemi. Lisaks saavutavad peagi kõrgeima mugavustaseme mitu meie Coca-Cola Plaza saali, mis läbivad remondi ja kuhu paigutame eriti luksuslikud uued lamamistoolid,“ selgitas Kongo. „Loomulikult tegutseme usinalt edasi ka Tartus Eedeni keskuses uue kino avamise suunas.“

Läbi ajaloo on Forum Cinemase kõige populaarseimaks filmiks olnud animatsioon "Ice Age 3", mida käidi vaatamas kokku 129 606 korral ning sellele järgneb "Avatar" 124 767 külastuskorraga.