1. Batman

1939. aastal loodud Supermani rivaal on Ameerika miljardäri, töösturi ja filantroobi Bruce Wayne’i salaidentiteet, mille varjus lapsena oma vanemate mõrva pealt näinud mees maksab kätte kõigile kriminaalidele.

2. Ämblikmees

Kaasaegse linnadžungli Tarzan sai ülivõimed radioaktiivse ämbliku hammustusest ning nüüd pole praktiliselt ühtki pinda, mille külge ta klammerduda ei suudaks, hallide ämblikuvõrkude väljatulistamisest rääkimata.

3. Wolverine/Logan

Üks X-meestest ja –naistest, kel on mutandina metslooma teravad meeled, suurepärane füüsis, võimas isetervenemise võime ning kolm soliidselt pikka sissetõmmatavat küünist kummalgi käel.

4. Superman

Kahe keskkooliõpilase loodud Ameerika popkultuuri ikoon ning sisuliselt esimene superkangelane, kes nägi ilmavalgust juba aastal 1933.

5. Flash

Kõige kiirem inimene maailmas, kes suudab liikuda peaaegu sama kiiresti kui valgus ning lisaks rännata läbi asjade, aja ja dimensioonide.

6. Raudmees

Jõukas Ameerika ärimagnaat, playboy ja geniaalne teadlane röövitakse ning teda sunnitakse ehitama massihävitusrelva, kuid selle asemel teeb ta põgenemiseks metallist kaitseülikonna ning hakkab hoopis superkangelaseks.

7. Kapten Ameerika

Puna-valge-sinise võitlusrüüga patrioodist supersõdur oli ülipopulaarne II maailmasõja aegne superkangelane, kes loodi juba aasta enne Pearl Harbori rünnakut ning USA sõttaastumist.

8. Hulk

Roheline lihtsameelne musklimägi, kelle alter ego on füüsiliselt nõrk, sotsiaalselt tõrjutud ja emotsionaalselt väga kinnine füüsik Bruce Banner.

9. Thor

Muistsete viikingite välgujumal ammutab oma väe võluvasarast Mjölnirist, mis annab talle võime lennata, valgusest kiiremini liikuvaid objekte märgata ning pahalastele tublisti kere peale anda. Seejuures on ta suures osas haavamatu ning suudab end vajadusel ise tervendada.

10. Wonder Woman

Ainus naine esikümnes, kel amatsoonide sõjaprintsessina on üliinimlikud võitlusoskused ning terve arsenal superrelvi alates tõe lassost ja viskediaarast kuni nähtamatu lennuki ja surmavate vigastuste raviks vajaliku purpurkiireni.

Reklaamivabas voogedastusteenuses Viaplay näeb ühtekokku kaheksat filmi superkangelastega:

“Pimeduse rüütel” (2008), IMDB keskmine hinne 9,0 10st.
Logan” (2017), IMDB keskmine hinne 8,1 10st
“X-mehed: Tulevase möödaniku päevad” (2014), IMDB keskmine hinne 8,0 10st.
“X-mehed: Viimane vastuhakk” (2006), IMDB keskmine hinne 6,7 10st.
“Wolverine” (2013), IMDB keskmine hinne 6,7 10st.
“X-meeste algus: Wolverine” (2009), IMDB keskmine hinne 6,6 10st.
Batman vs Superman: Õigluse Koidik” (2016), IMDB keskmine hinne 6,6 10st.
Suitsiidisalk” (2016), IMDB keskmine hinne 6,1 10st.