Robin Hoodi tegelaskuju nägime viimati Ridley Scotti 2010. aasta ajaloolises seikluses "Robin Hood", mille peaosas oli Russell Crowe. Selles versioonis üritati Hoodi lugu näidata realistlikus võtmes. Filme on vahepeal küll veel valminud, aga Scotti oma saab nimetada viimaseks heaks versiooniks.

Uut filmi ei saa väga ajaloolisena ja realistlikuna vaadelda, sest füüsikaseadusi eirav vibukasutus ja komöödia poole kalduv märul üritab olla pigem tõhus meelelahutus.

Filmi peaosades on "Kingsmani" filmidest tuntud Taron Egerton ja viimati "Põgenemise rütmis" üles astunud Jamie Foxx. Kaasa teevad veel Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Tim Minchin ja Jamie Dornan.

"Robin Hood" on töös olnud 2015. saadik ning pidi esialgu linastuma selle aasta märtsis, seejärel septembris ja lõpuks siis hoopis novembris. Tavaliselt tähendavad edasilükkamised halba, kuid ei tahaks uskuda, et Leonardo DiCapro sidus end teadlikult läbikukkunud projektiga.

Ja kuna film kandis vahepeal nime "Robin Hood: Origins", siis võib eeldada, et suure edu korral hakkame järgnevate aastate jooksul nägema ka järjelugusid.

"Robin Hood" linastub novembris.