1. Nicole Kidman

Kui režissöör Lee Daniels ütles Kidmanile, et filmis "Ajalehepoiss" ("The Paperboy", 2012) peab John Cusacki tegelane Kidmanit loopima nagu moppi, siis vastas naine, et näitlejad peavad teineteist omal moel hoidma.

Kidman lisas Interview Magazine'i intervjuus, et teise näitleja alandamine või ise alanduse kogemine on väga laastav. Seetõttu on tähtis meeles pidada, et kui kaasnäitleja teeb kogemata haiget, siis ei tasu talle seda nina alla hõõruda.

Näitleja lisab, et kui juhtubki mingi apsakas ja keegi saab haiget, siis tavaliselt ütleb kannatanu, et pole hullu ja kõik läheb edasi. Niimoodi unustatakse kiirelt pisikesed möödapanekud ja kõik kulgeb hästi.

Kui keegi on pinges ja hirmunud, et äkki ta teeb kogemata kellelegi haiget, siis tegelikult ei suju koostöö. Keskendutakse liialt sellele, et end vaos hoida ja kogu meisterlikkus jääb selle taha varju.

2. Lena Dunham

Telesarja "Girls" staar Lena Dunham ütleb avameelselt, et tema enam mingeid kehaosi varjavaid vahendeid ei kasuta. Alguses ta proovis neid kasutada, et kaasnäitlejad tema intiimseid kohti ei näeks, aga kuna kaitsmed olid ebamugavad ja tulid pidevalt ära, siis mõne aja pärast oli tal asjast ükskõik.

Dunham ei mõista, miks inimesed tembeldavad seksistseenid mehhaanilisteks. Mõned ütlevad, et seksisteeni tehes pole mingit tunnet. Dunham aga sellega ei nõustu ja arvab, et seksistseeniga kaasnevat tunnet on keeruline seletada. Näitlejanna lisab, et tegelikult on ikkagi tunne nagu seksisid kellegagi.

3. Kristen Schaal

Seriaali "Viimane mees Maa peal" ("The Last Man on Earth", 2015) staar Kristen Schaal pajatab, et mingil hetkel läks kontroll kõhu üle käest ja ta ütles kaasnäitleja Will Fortele: "Nüüd pole midagi parata, ma peeretan su peale". Schaali arust enam intiimsemaks minna ei saa.

4. Olivia Wilde

Näitleja Olivia Wilde avaldab aga palju mahlakama arvamuse. Wilde’i arust on filmides pidevalt mingi trendika soenguga ja karvase ülakehaga mees, kes peab ennast hullult seksikaks ja arvab, et kõik ongi sellisteks stseenidest ööpäevaringselt valmis. Tegelikult paistab kogu lugu aga suhteliselt kentsakas välja, sest stseeni filmimise ajal on ruumis umbes 50 inimest.

5. Dakota Johnson

"Viiskümmend halli varjundit" ("Fifty Shades of Grey", 2015) staar Dakota Johnson arvab aga, et seksistseeni filmides pole töökeskkond sugugi sensuaalne ja nauditav. On palav, higi voolab ja kogu värk on suhteliselt ebamugav. Näitleja lisab, et tema käed ja jalad olid ka kinni seotud ning silme ees oli kate. Lisaks nüpeldati teda veel mingi veidra esemega. Alguses arvas Johnson, et misjaoks peab teda niimoodi piinama, aga hiljem muutus ta leplikumaks ja tegi asja ära, et sellega juba kiiremini ühele poole saada.

Samas filmis Christian Greyd kehastanud Jamie Dornan lisab, et asi pole mitte ainult piinlik, vaid suguelundid surutakse nahavärvi kotikesse, mis seotakse kokku ja pannakse kehaligi.

6. Michael Fassbender

Filmi "Jane Eyre" staar Michael Fassbender muljetab, et sekistseenid võivad olla ikka päris veidrad. Näitleja lisab, et mehena peab ta alati jälgima, et ei jääks muljet nagu kasutaks ta naisnäitlejat ära.

Fassbenderi arust on tähtis, et kaasnäitlejale ei jääks muljet nagu üritab midagi niisama saada. Seetõttu üritab Fassbender enda arust vahepeal nalja teha ja luua lõbusa meeleolu, sest mõnda kohta tuleb sageli filmida mitu korda uuesti.

7. Rosamund Pike

Pike, kes mängis peaosa filmis "Kadunud" ("Gone Girl", 2014), ütles, et situatsioon näeb välja umbes selline: sa oled voodis mehega, kes pole su abikaasa, ta on aluspükste väel ning te hakkate teineteist justkui kuivalt ja riietega kargama.

8. Anne Hathaway

Filmis "Armastus ja teised uimastid" ("Love and Other Drugs", 2010) peaosa kehastanud Anne Hathaway muljetab, et alguses on teiste ees end paljaks võtta küllaltki piinlik. Ta lisab, et ega naised ei kanna rannas ilmaasjata bikiine.

Hathaway sõnul mõtles, et võtab end hetk enne võtet paljaks ja pauside ajal paneb riided kohe tagasi selga. Näitlejanna õnnetuseks selgus aga, et iga kord, kui ta pani hommikumantli selga, rikkus see kehameigi ära. Seetõttu oli alati enne filmimist vaja kulutada lisaks 20 minutit kehameigi parandamisele. Mingi aeg sai Hathaway aga aru, et pole hullu ja keegi ei pane niikuini pahaks ning sellega kadus ka kogu mure.

9. Ashton Kutcher

Kutcher, kes mängis filmis "Võtaks vabalt" ("No Strings Attached", 2011), pajatab, et hakkab alati seksistseeni tehes vabandama. Kutcher ei mäleta küll päris täpselt, kes talle seda soovitas, aga ta arvab, et tõenäoliselt oli see Sir Laurence Olivier. Esialgu vabandab Kutcher iga liigutuse pärast ja küsib kogu aeg, et kas kõik on ikka kõik korras.

10. Dave Franco

Näitleja Dave Franco, kes mängis filmis "Naabrid" ("Neighbors"), muljetab, kuidas ta oli seksistseeni võtte ajal ruumis, kus oli lisaks 20 meeskonnaliiget, kes kõik teda jälgisid.

11. Mila Kunis

"Mustas luiges" ("Black Swan", 2010) mänginud Mila Kunis räägib, et seksistseeni on raske teha olenemata inimese soost või sellest, kas ta on su sõber. Kui ruumis on samal ajal ligi 100 inimest, kellest mõni valgustab, teine filmib ja kolmas teeb midagi muud, siis ei tasu isegi mingisugust mugavust ette kujutada.

12. Michael Douglas

Linateoses "Kulisside taga" ("Behind the Candelabra", 2013) mänginud Michael Douglas arvab, et seksistseeni ajal on igaüks omamoodi kohtunik. Võib isegi klišeelikult öelda, et nii palju, kui on inimesi, on arvamusi. Nimelt arvab Douglas, et kuna tõenäoliselt on iga seksistseeni tegemises osalev inimene sama päeva hommikul või eelmise päeva õhtul seksinud, siis on igalühel asjast oma vaatenurk.

13. Lena Dunham

Tuleme aga korraks uuesti tagasi telesarjas "Girls" mänginud Lena Dunhami juurde, kes on ise ka sarja looja. Dunham muljetas, et seksistseeni tegemise ajal voodis paljalt lamades mõtles ta, et tahab siit voodist ära, siit stseenist ära, siit elust ära ja miks keegi teeb talle nii. Sellel ajal meenus naisele aga, et ta on iseenda ülemus ja ise selle stseeni kirjutanud. Ta tegi seda iseendale.

14. Jon Hamm

Hamm võrdleb seksistseeni filmis "Pruutneitsid" ("Bridesmaids", 2011) vihma käes jooksmisega: kui juba oled läbimärjaks saanud, siis pole ka mõtet üritada ennast enam peita. Hammi sõnul pole ta just eriti väike mees. Näitleja sõnul on ta ligi 188 cm pikk ja kaalub umbes 91 kilogrammi.

Seksistseen toimus aga pisikest kasvu kaasnäitlejanna Kristen Wiigiga. Hamm muljetabki, et alguses oli asi veider ja ebamugav, aga siis mõtles ta ühel hetkel, et kui nad peavad seda niikuinii tegema, miks mitte võtta kogu asja siis juba naljaga.

15. Ryan Gosling

Filmis "Kurb valentinipäev" ("Blue Valentine", 2010) mänginud Ryan Gosling muljetab, et professionaalsed ja head näitlejad on üldiselt üksteise suhtes hoolivad. Jälgitakse, et mõlemal oleks mugav ja et keegi ei jääks halba valgusesse. Päriselt on seks aga oluliselt räpasem.

16. Justin Timberlake

Timberlake ütleb seksistseenide kohta aga üldiselt, et need on küllaltki väsitavad, sest päevad võivad kesta vahel 12 tundi jutti.

17. Angelina Jolie

Angelina Jolie muljetab, et suhteliselt veider on paluda kahel inimesel end kaamera ees paljaks võtta ja seksistseenis osaleda, seda enamasti pole need kaks näitlejat omavahel suhtes.

18. Hugh Grant

Hugh Grant paljastab, et temale on kogu aeg seksistseenides osalemine meeldinud. Paljud küll räägivad, et see on nõme, paha ja ebamugav, aga selgub, et Grant naudib seda, kui tema ümber toimetab samal ajal mitukümmend inimest.

Allikas: marielclaire.co.uk