Huvi kodumaiste saadete vastu tõi aprilli telesaadete järelvaatamise TOP-i mitmeid põnevaid seriaale ja saateid. Enim vaadatud telesaadete esikümmet troonib jätkuvalt kodumaine TV3 muusikasaade "Eesti otsib superstaari", kuhu on alles jäänud viimased viis võistlejat, kelle seast selgub 6. juunil järgmine Eesti superstaar. Selle järel on Kanal 2 tuntud ja 16. hooaega eetris olev menuseriaal "Pilvede all" ja kolmandale kohale maandus TV3 tõsieluseriaal "Selgeltnägijate tuleproov".

Tasub märkida, et telesaadete järelvaatamise TOP 10 hulka jõudsid ainult kodumaised seriaalid ja ülekaalukalt domineerib seal TV3 sisu seitsme erineva saatega. Teiste kodumaiste kanalite seast on TOP-is kaks Kanal 2 saadet ja üks ETV saade.

Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu ütleb, et kodumaiste telesaadete jätkuv populaarsus on hea tunnustus. „Suurepärase ja põneva sisu näitamiseks ei pea lootma enam näiteks Hollywoodile. Eesti televaatajad on väga avatud kohalikule produktsioonile ja vaatajanumbreid vaadates paistavad neile kodumaised saated meeldivat.“

Kõige enam filme vaadati jätkuvalt järgi TV3 eetris olnud valikust ja ühegi teise kanali filmivalik järelvaatamise esikümnesse ei pääsenud. Järelvaadatud filmide TOP-i eesotsas on "Madagaskari" seeria multifilmid ja seejärel juba tõsised märulit täis kassahitid nagu "Prometheus" ja "Kingsman: Salateenistus".

Elisa Elamuse videolaenutusest vaadati aprillis erinevaid värskelt kinolinalt tulnud filme. Eriti populaarseks osutus alles aprilli lõpus videolaenutusse jõudnud film "Jumanji: Tere tulemast džunglisse", mida vaadati videolaenutuses paari nädalaga rohkem kui ühtegi test filmi aprillis. Tegu on järjega 1995. aasta filmile "Jumanji". Jumanji järg jõudis vahetult enne möödunud aasta lõppu Eesti kinodesse ja on kõigile Elisa Elamuse kaabel teenusega klientidele saadaval.

Uutest tulijatest jõudsid videolaenutuse TOP-i Hercule Poirot film "Mõrv Idaekspressis", "Palju õnne surmapäevaks", "Paddington 2" ja "Star Wars: Viimased jedid". "Star Warsi" fännidele pakkus möödunud kuul huvi kogu "Star Warsi" filmiseeria, mis Elisa Elamuse videolaenutuses on vaatamiseks üleval.

Aprillis järelvaadatud telesaadete TOP10:

  1. "Eesti otsib superstaari" – TV3
  2. "Pilvede all" – Kanal 2
  3. "Selgeltnägijate tuleproov" – TV3
  4. "Lõks" – TV3
  5. "Kuuuurija" – TV3
  6. "Hommik Anuga" – ETV
  7. "Kodutunne" – Kanal 2
  8. "Litsid" - TV3
  9. "Suure tähe väike täht" – TV3
  10. "Kättemaksukontor" – TV3

Aprillis järelvaadatud filmide TOP10:

  1. "Madagaskari pingviinid"
  2. "Madagaskar 3: Euroopa tagaotsituimad"
  3. "Madagaskar 2"
  4. "Prometheus"
  5. "Kingsman: Salateenistus"
  6. "Süü on tähtedel"
  7. "Tõeline teras"
  8. "1 + 1 on pere"
  9. "Uljas ratsanik"
  10. "Suur vale"

Elisa videolaenutuse TOP10 aprillis: