Teise ja kolmanda "Kiskja" filmi vahel aset leidvas loos annavad Arnold Schwarzeneggeri asemel endast parima mitmed teised tuntud näitlejad: Boyd Holbrook ("Logan"), Trevante Rhodes ("Kuuvalgus"), Jacob Tremblay ("Väike ime"), Keegan-Michael Key ("Key & Peele"), Olivia Munn ("X-Mehed: Apokalüpsis"), Sterling K. Brown ("The People v. O. J. Simpson: American Crime Story"), Alfie Allen ("Troonide mäng") ja Thomas Jane ("1922").

"Kiskja" seerias on nüüdseks kokku neli osa: "Kiskja" ("Predator", 1987), "Kiskja 2" ("Predator 2", 1990), "Kiskjad" ("Predators", 2010) ja sügisel linastuv neljas film, mis kannab esimese osaga sama pealkirja, kuid seekord on inglisekeelses pealkirjas määrav artikkel THE - "The Predator". See vihjab justkui tõsiasjale, et näeme filmis tõelist kiskjat.

"Kiskja" on huvitav seeria, sest selle järjed pole olnud otseselt halvad nagu juhtus näiteks "Tulnukaga". "Kiskja 2" ei võetud küll nii hästi vastu kui esimest, aga tegu oli siiski tõsiselt hea meelelahutusega, mis võttis end väga tõsiselt. "Kiskjad" oli seeria jaoks huvitav teemaarendus, sest tutvustas meisterlikke küttide ajalugu ja mõttelaadi.

"Alien vs. Predator" (2004) ja "Aliens vs. Predator" (2007) on samuti olemas, aga need tasub pigem unustada, sest neid ei saa lugeda "Kiskja" ega ka "Tulnuka" seeria osadeks, vaid 20th Century Foxi plaanist mõlemast seeriast võimalikult palju välja pigistada.

Nüüd on Fox tagasi, et kaheksa aastat kestnud vaikus katkestada ning tulemus paistab olevat korralik märul, milles saab nii nalja kui ka efektset möllu tulnukaga.