1. Juuksepiiri kuju muutmine elektrolüüsiga

Olid ajad, mil juuksepiir mängis Hollywoodi staaride hulgas väga suurt rolli. Seda lasi muuta näiteks ka Rita Hayworth, kelle sünninimi oli hoopis Margarita Carmen Cansino. Kuna näitlejanna otsustas juuksed punaseks värvida, siis soovis ta lahti saada ka latiinolikust madalast juuksepiirist.

Seetõttu lasi Hayworth endale aasta aega elektrolüüsi teha. Selleks kasutati õhukest metallvarrast, millega anti teatud kohtadele laubal elektrišokk ja seetõttu kadusid nendest kohtadest juuksed täielikult. Niimoodi nihkus näitlejanna juuksepiir 2,5 cm ülespoole. Kas tulemus on ilus või mitte, on maitse asi, kuid igal juhul andis see kõva tõuke tema filmikarjäärile.

Ka Marilyn Monroe on elektrolüüsi abil muutnud oma juuksepiiri, et eemaldada oma kiilukujuline juuksekahl otsmikul, sest nii muutus ka tema näokuju.

2. Purihambad minema ja põsesarnaluud esile

Marlene Dietrich on tuntud oma prominentsete põsesarnaluude poolest. Räägitakse aga, et ta ei sündinud selliste põsesarnadega, vaid lasi eemaldada purihambad, et põsed oleksid rohkem lohkus ja põsesarnad tuleksid paremini esile.

3. Croydoni näopinguldus

Tegemist on soengustiiliga, mille jaoks tõmmatakse juuksed tagant väga kõvasti üles ja need seotakse hobusesabaks või krunniks. Kui seda õigesti teha, tõmbab see näonaha pingule ja jääb mulje nagu inimene oleks lasknud endale teha näopinguldust. Sellist meetodit kasutas ka Marlene Dietrich.

4. Kas Marilyn Monroe lasi teha ninalõikuse või mitte?

Tänapäeval on täiesti tavaline, et keegi laseb oma nina ilukirurgil ümber muuta ja miks mitte, sest elame vaid korra. Vanadel Hollywoodi-aegadel polnud see aga nii sagedane nähtus. Ninalõikusi küll tehti, aga see oli küllaltki riskantne protseduur. Niisiis on raske öelda, kas Monroe lasi oma nina pisut kohendada või mitte, kuid fotode põhjal võiks öelda, et ilukirurgi käsi oli mängus.

Allikas: vintag.es