Muusikafilmid on alati rahvale peale läinud ja ka Oscaritele. Viimati võitis näiteks Jeff Bridges parima meespeaosa Oscari 2009. aasta filmi "Crazy Heart" eest. Ja kui kõik hästi läheb, siis saab ka Bradley Cooper lõpuks oma esimese Osacri.

Ametlik sünopsis: "Täht on sündinud" filmis astuvad ülesse neljakordne Oscari nominent Bradley Cooper ("Ameerika snaiper", "Ameerika afäär", "Õnneteraapia") ja Oscarile kandideerinud muusikastaar Lady Gaga, kes teeb selles filmis oma esimese peaosa. Cooper teeb selle filmiga oma debüüdi lavastajana.

Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Cooper Jackson Maine’i, kantrimuusikastaari, kes on parasjagu allakäigu äärel, kui ta avastab andeka tundmatu muusiku Ally (Gaga). Jack juhib Ally rambivalgusesse ning paneb aluse tema tähelennule. Ally edukast karjäärist hoolimata varjutab nende suhet Jacki jätkuv võitlus oma sisemiste deemonitega.

"Täht on sündinud" filmis teevad kaasa ka Andrew Silverstein (Andrew Dice Clay), Dave Chapelle ja Sam Elliott.

Ally rollis üles astuv Gaga, kes kandideeris 2016. aastal Oscarile lauluga "Til It Happens To You" filmist "The Hunting Ground", esitab filmis ka enda kirjutatud originaalmuusikat, mis valmis koostöös Cooperi ja mitmete artistidega, sealhulgas Lukas Nelsoni, Jason Isbelli ja Mark Ronsoniga. Originaalmuusika on salvestatud laivis.