"Transformerid 6" pidi ühel hetkel linastuma juba järgmisel aastal, kuid Paramount loobus vähemalt esialgu järgede tootmisest ning hakkas keskenduma hoopis lisaosadele, millest esimene ongi seeria ühe tegelase Bumblebee "noorusaja" seiklusi kujutav film ja kui see on piisavalt edukas, mida see võib värskete asjaosaliste tõttu ka olla, siis ei tasu üldse imestada, et Paramount otsustab põhiseeria pooleli jätta ja keskenduda hoopis kõrvalosadele.

Autod muutuvad robotiteks filmiseeria stsenaristi Akiva Goldsmani ja tema meeskonna, kelle hulka kuulub ka "Bumblebee" stsenarist Christina Hodson, ülesandeks saigi 2015. aastal Transformers Cinematic Universe laiendamine, mis tähendab, et nende filmide lõppu ei näe me mitte kunagi. Praegu on arenduses näiteks Autobotide ja Decepticonide sündi kujutav "Transformers One".

Tundub ebatõenäoline, et seeria kuues osa jääbki tegemata, sest viies osa "Viimane rüütel" teenis 217-260 miljoni suuruse eelarve juures tagasi 605.4 miljonit dollarit, kuigi kujunes nii maailma kui ka USA kodupubliku kassaedu arvestuses kõige vähem edukamaks osaks seerias.

Detsembris linastuv "Bumblebee" tundub aga huvitav, sest režissöör pole Michael Bay ning loo autor pole Akiva Goldsman. Selle asemel on režissöör Travis Knight, kes on end korduvalt tõestanud suurepärase Laika animatsioonistuudio peaanimaatorina ja ka "Kubo ja kaks pillikeelt" režissöörina.