Sissepiiratud Damaskuses on ühes korteris lõksus ema oma kolme lapse, teenijanna ja vanaisaga. Vanglaks muutunud korter on ühtlasi pelgupaik nii sellele perele kui ka naabritele, kes varjupaika vajavad. Kui akna taga käib sõda ja igaüht, kes liigub, võib tabada snaiprikuul, on selle korteri nelja seina vahel säilinud lootus kunagi lahinguväljaks muutunud linnast minema pääseda.

Belgia režissöör Philippe Van Leeuw on oma teise filmi kangelasteks valinud tugevad Süüria naised, kes olukorrale vaatamata püüavad säilitada oma elus mingisugustki normaalsust - kasvatada lapsi, plaanida tulevikku, hoolitseda kodu eest.

Peaosalist kehastav Hiam Abbass on üks tuntumaid Lähis-Ida näitlejaid, kelle auhinnatumad rollid on filmides "Sidrunipuu", "Külaline" ja "Süüria pruut", kuid laiemale publikule võib ta olla tuttav kõrvalosadest filmides "Blade Runner 2049" ja "München". Range pereema väärilise vastase Halima rollis on Diamond Abou Abboud, kes oli Eesti publiku ees kevadel kinodes olnud Oscarile kandideerinud Liibanoni filmist "Solvang".

"Nelja seina vahel" võitis kevadel Belgia filmiauhinna Magritte parima filmi, režissööri, stsenaariumi, muusika, heli ja operaatoritöö kategooriates. Samuti pälvis see film Berliini filmifestivalil Panorama publikuauhinna ja Euroopa kinovõrgustiku auhinna Europa Cinemas Label.

"Nelja seina vahel" jõuab kinodesse 15. juunil.