Kui selgusid Netflixi "Kaardimaja" ("House of Cards") peamise staari Kevin Spacey minevikku puudutavad seksuaalse ahistamise süüdistused, lõikas voogedastusgigant temaga sidemed läbi, kuid nende ühe kvaliteetsema draamaseriaali kuues ja viimane hooaeg ei jäänud sellepärast tegemata.

Frank Underwoodi (Spacey) tegelaskuju kirjutati seriaalist välja, mis seriaalis tähendab seda, et Underwood astub presidendi koha pealt tagasi ja selle rolli võtab üle esimese USA naispresidendina tema naine Claire Underwood (Robin Wright).

Seriaali uue hooaja ümber kirjutamine pole muidugi ainuke probleem, millega Netflix võitleb. #metoo liikumise mõjul võttis Netflix kasutusele ahistamisvastased meetmed, mille hulka kuuluvad näiteks juba mainitud keeld vaadata põhjuseta teisele inimesele otsa rohkem kui viis sekundit, kallistada liiga kaua, flirtida ning küsida kolleegide telefoninumbreid.

Netflixi "Black Mirrori" võttemeeskonna assisent ütles portaalile The Sun, et juhtivmeeskond saadeti väljaõppele, kus tehti selgeks, mis on sobilik ja mis kindlasti pole. Kellelegi üle viie sekundi otsa vaatamist loetakse veidraks ja imelikuks.

Samuti ei tohi küsida kolleegi telefoninumbrit, kui ta pole selleks selgelt luba andnud ning ebasobivast käitumisest tuleb kohe teada anda.

See on tekitanud meeskonnaliikmete vahel ka naljakaid momente, kus nad vaatavad üksteisele otsa ning loevad valjult viieni ja pööravad siis pilgu ära.

Netflix kinnitas asja uurinud ajalehele The Independent, et nad on oma ahistamisvastase treeningu üle uhked, sest tahavad, et nende võtteplatsid oleksid turvalised töökeskkonnad.