Kahe Oscari võitja “Tänapäeva apokalüpsis

Vietnam aastal 1969. Eriüksuslaste läbipõlenud kapten Willard (Martin Sheen) saadetakse džunglisse salaoperatsioonile, mille eesmärgiks on üles otsida ja tappa kolonel Kurtz (Marlon Brando), kes on enda ümber koondanud isikliku sõjaväe. Kui Willard džunglisse jõuab, satub ta aegamööda selle mõju alla, üritades siiski end ümbritseva hullusega võidelda. Ta kaaslased langevad narkootikumide küüsi ning tapetakse üksteise järel. Teekonda jätkates muutub Willard üha sarnasemaks sellele mehele, keda ta tapma saadeti.

Oscari võitja “Ex Machina

Caleb (Domhnall Gleeson) on noor programmeerija, kes valitakse osalema teaduslikus eksperimendis, mis peaks määrama, kuidas me tehisintellekti suhtume. Üks eraklik ülemus (Oscar Issac) annab talle ülesande hinnata Avat (Alicia Vikander), kel on kõige keerulisem tehisintellekt, mis siiani loodud. Ent kumbki mees ei taipa, et see intellekt võib isegi midagi plaanida.

Oscarile nomineeritud “Ahvide planeedi sõda

Ahvide juhi Cesari (Andy Serkis) kannatus pannakse proovile, kui inimsõdurite üksus eesotsas kalgi koloneliga (Woody Harrelson) ta lähedased tapab. Ta asub koos oma arukatest ahvidest armeega sõjajalale inimeste vastu, kes nende perekonnad tapsid. Relvastatud algeliste külm- ja tulirelvadega, asuvad kaks liiki lahingusse, mis määrab, kelle valitseda jääb planeet Maa.

Audiitor

Christian Wolff (Ben Affleck) on matemaatikageenius, kelle tõsine autism takistab teiste inimestega suhtlemist. Ta isa treenib temast range treeningrežiimi abil võitluskunstide meistri. Täiskasvanuna saab Christianist kriminaalsete jõukude audiitor. Kui rahandusministeerium ta vastu huvi hakkab tundma, asub ta seaduslikule tööle ühte robootikafirmasse. Peatselt avastab ta firma varadega sooritatud pettuse ning teda asuvad jahtima palgamõrtsukad.

Sügaval Kevini (James McAvoy) lõhestunud, andekas mõistuses pesitsevad 23 erinevat isiksust, ent ta psühhiaater arvab, et üks isiksus pole end veel ilmutanud – see peaks valitsema kõiki teisi. Kui tahtejõuline ja tähelepanelik Casey ahvatleb teda kolme teismelist tüdrukut röövima, hakkab Kevin kõigi enda sees olevate ja end ümbritsevatega ellujäämise nimel võitlema. Ta sisemiste lahtrite seinad hakkavad kokku varisema.

Barry Seal (filmis kehastab teda kolmele Oscarile nomineeritud Tom Cruise) oli lendur, kes palgati 1978. aastal CIA poolt agendiks varjunimega Monty Schafer. Barry vedas peatselt relvasid Panamasse, ent Medellini kartell palkas ta samas USA-sse kokaiini vedama. Barry teenis koos oma naise Lucyga nii palju raha, et nad matsid selle oma aeda. Kui CIA operatsiooni lõpetas, sattus Barry CIA, narkopolitsei ja Pablo Escobari sihikule. Asjad võtsid veelgi pöörasema suuna, kui ta üritas Valgelt Majalt armu paluda.

Berliin aastal 1989. Briti salaagent Lorraine Broughton (Charlize Theron) saab ülesandeks tuua enne Berliini müüri langemist ära toimik topeltagentide identiteetidega. Ta teeb koostööd kohaliku osakonnajuhi David Percivaliga (James McAvoy), et toimik Ida-Saksamaalt välja toimetada. Peatselt aga võetakse nad topeltagentide poolt sihikule.

See on 40

Pete (Paul Rudd) ja Debbie (Leslie Mann) saavad 40-aastaseks. Pete'i retrohõngulist indie-muusikat levitav firma on tõsises finantskriisis ning Debbie ei suuda leppida oma vananeva kehaga. Nende rahamuresid süvendab Pete'i isa Larry (Albert Brooks), kes pidevalt pojalt raha nuiab, et kanda hoolt väikeste kolmikute eest, kes talle ja ta nooremale uuele naisele pärast ootamatult edukat viljatusravi osaks said. Sünnipäevapeo lähenedes peavad Pete ja Debbie toetuma perekonnale, sõpradele, alluvatele, jõusaali treeneritele, vananevatele rokkaritele ja lõpuks ka teineteisele, et harjuda 40-aastase inimese eluga.

Kui tume jõud Ponilinna ja ponidest sõpru (Videvikusära, Õunarüüp, Vikerkaar, Roosa, Võbelus ja Haruldus) ähvardab, tuleb neil armastatud kodu päästmiseks võtta ette rännak Equestria lõppu, mille käigus leitakse uusi sõpru ja sattutakse ohtlikesse olukordadesse.

Alice (Dakota Johnson) töötab New Yorgis juristi abina ning kui ta oma kauaaegse partneri Joshiga (Nicholas Braun) suhte katkestab, innustab ta joogilembene ja pöörane sõber Robin (Rebel Wilson) teda vallalise elustiiliga tutvuma. Ta vanem õde Meg (Leslie Mann) üritab samaaegselt karjääri teha ning kodu luua. Teiste hulgas kohtuvad nad ka klassikalise romantiku Lucyga (Alison Brie), kes otsib seda ühte ja õiget, ning baarimees Tomiga (Andres Holm), kes naudib järjestikuseid üheöösuhteid, unistades samas millestki tähendusrikkamast.