1. "Pulp Fiction"

Urma Thurmani tegelaskuju saab Quentin Tarantino legendaarses krimifilmis "Pulp Fiction" ühes väga meeldejäävas stseenis üledoosi, mistõttu tema süda peatub. Seejärel asuvad tegelased talle adrenaliinisüstalt südamesse lööma. Võiks öelda, et nad viivad läbi omamoodi operatsiooni, sest ühes kaadris on selgelt näha lauamängu Operation, mis põhimõtteliselt annabki stseenile oma nime.

Videos on Operatsiooni karpi näha kolmandal minutil.

2. "Fantastilised elukad ja kust neid leida" ("Fantastic Beasts and Where to Find Them")

Graves (Colin Farrell) osutus "Fantastiliste elukate" esimese filmi lõpus Gellert Grindelwaldiks, kes oli terve filmi jooksul maskeeritud kellekski teiseks.

Teravamad pilgud märkasid kindlasti juba filmi alguse poole, kui Newt Scamanderit (Eddie Redmayne) üle kuulati, et ülekuulamisel osalenud Gravesi taskust paistab välja Surmavägiste amulett, mis viitab muidugi nii Grindelwaldi kui ka Voldemorti kinnisideele saada endale kõik Surmavägised ehk Surma loodud maagilised objektid, mis muudaksid nad võimsateks võluriteks.

3. "Härra ja proua Smith" ("Mr. & Mrs. Smith")

Kui Smithid on kinni püüdnud häkkeri Benjamin Danzi (Adam Brody) ja asuvad teda üle kuulama, siis on näha, et mees kannab "Kaklusklubi" ("Fight Club") särki, mis viitab muidugi Brad Pitti kuulsaimale filmile.

4. "Kapten Ameerika: Talvesõdalane" ("Captain America: The Winter Soldier")

Nick Fury (Samuel L. Jakcson) hauaplatsil näeme, et tema hauakivile on kirjutatud lause Piiblist. "The path of the righteous man" (Ezekiel 25:17).

Täpselt sama lauset kasutas ka Jules Winnfield "Pulp Fictionis" ja ka seal kehastas meest Samuel L. Jackson.

5. "Üksinda kodus" ("Home Alone")

Miks jäi Kevin üksinda koju? Kuidas ei märganud keegi pereliikmetest, et neil on kodust auto peale minnes üks pilet üle? Aga sellepärast, et Kevini pilet kukkus koos lauale valgunud piimaga prügikasti ja keegi seda ei märganud. Hommikul päid üle lugedes arvestati kogemata sisse naabripoiss ning kellelgi polnud ka üleliigset piletit, mis oleks andnud mõista, et keegi on puudu.

6. "Täname suitsetamast" ("Thank You For Smoking")

Kas panite tähele, et filmis, mis rääkis suitsetamispoliitikast, ei süüdanud keegi kordagi ühtegi sigaretti?

7. "Kellavärgiga apelsin" ("A Clockwork Orange")

Stanley Kubricku "Kellavärgiga apelsinis" on stseen, kus plaadipoe riiulis on näha Kubricku varasema filmi "2001: kosmoseodüsseia" ("2001: A Space Odyssey") muusikaalbumit.

8. "Kurja kutsumine 2" ("The Conjuring 2")

Populaarse õudusfilmi järjes võitlevad peategelased deemoniga, kelle nime nad ei tea, aga just seda on neil vaja teada, kui tahavad teda alistada, kuid tegelikult oli tema nime (Valak) mitmes stseenis taustal näha.

9. "Pimeduse rüütel" ("The Dark Knight")

Kui Harvey Dent (Aaron Eckhart) pool nägu plahvatuse tõttu ära põletas ja haiglas kosus, külastas teda Jokker (Heath Ledger), kes ulatas talle relva, et mees valiks, kas tappa ta ära või mitte.

Kuid tegelikult polnud Harveyl mingit valikut. See oli vaid illusioon, sest Jokker hoidis sõrme püssikukel, mis tähendab, et isegi kui Harvey tulistaks, siis teoorias jääks ikkagi Jokker ellu. See tähendab, et Jokker ainult mängis temaga, sest teadis, et Harvey ei tapa teda niikuinii, aga polnud valmis siiski riskima.

10. "Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks" ("Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith")

Enne kui Anakin pöördus "Star Warsi" saaga eellugude triloogia viimases osas pimeduse poole, oli tal viimane kohtumine oma mentori Obi-Wan Kenobi. Stseenis on selgelt näha, et Anakin seisab varjus ja Obi-Wan valguses, mis vihjab muidugi tulevastele sündmustele.