1. "A Christmas Story 2"

Otsene järg klassikalisele 1983. aasta jõulufilmile. Otseloomulikult suundus see kinode asemel otse DVD turule. Esimest osa loetakse kultuuriliselt ja ajalooliselt oluliseks, aga teist puhtaks rämpsuks.

2. "Legally Blondes"

Jah, isegi "Arukas blondiin" ehk "Legally Blondes" on triloogia, kuigi keegi ei taha kolmandat osa väga seeriasse lugeda, sest tegu oli pigem lisaosaga, sest sellel pole kahe esimese filmiga mitte mingit seost ning lisaks oli tegu kohutava teosega. Õnneks on päris kolmas osa juba töös

3. "Ace Ventura: Pet Detective Jr."

Jim Carrey kaks "Ace Ventura" filmi on fantastilised komöödiad ainult Carrey pärast, aga miskipärast arvas keegi, et meil on vaja ka kolmandat osa, kus vahetati Carrey välja ning lugu rääkis hoopis tema tegelaskuju pojast.

4. "War Games: The Dead Code"

1983. aasta "WarGames" on klassika, see oli omal ajaks üks suurimaid kinohitte ning kandideeris kolmele Oscarile. Muidugi oli sellele vaja teha ka kohutav otse DVD turule suunatud järg.

5. "Addams Family Reunion"

"Addams Family Reunion" oli 1991. aasta "The Addams Family" järjena ja uue seriaali algusena mõeldud film, aga kuna filmitegijad ja produktsioonifirma ei suutnud visiooni osas kokku leppida, siis kukkus see väga kehvasti välja.

6. "Road House 2: Last Call"

1989. aasta "Road House" on klassika, selle järg on aga arusaamatu film, mis loodi ainult esimese populaarsuse pärast.

7. "Tooth Fairy 2"

Ka Dwayne Johnsonil oli periood, kus ta osales arusaamatutes lastefilmides nagu Vin Diesel ("The Pacifier"), kuid Johnsonil oli selleks eriti kehv "Tooth Fairy", kuid õnneks see tema karjääri ei hävitanud, sest praegu näeme teda pea igas uues filmis. "Tooth Fairy 2" peaosas on aga Larry the Cable Guy on aga veelgi labasem ja mõttetum kui esimene osa.

8. "Splash, Too"

Kindlasti mäletate Tom Hanksi parima originaalstsenaariumi Oscarile kandideerinud romantilist fantaasiakomöödiat "Splash", aga kas mäletad ka järge? Ei? Seda ka põhjusega, sest see on rämps.

9. "National Lampoon's Christmas Vacation 2"

"National Lampoon's Christmas Vacation" oli hea tänu peaosalisele Chevy Chase, aga otse telesse toodetud "National Lampoon's Christmas Vacation 2" peaosas oli Randy Quaid, mis tema karjäärile kaasa ei aidanud, sest see oli nii halb, et pärast selle nägemist on vaja sooritada ajuloputus.

10. "Bachelor Party 2: The Last Temptation"

Veel üks Tom Hanksi film, millele oli vaja teha 24 aastat hiljem järg. Esimene osa linastus 1984. aastal ning teine 2008. aastal. Esimene polnud ka meistriteos, aga seda soovitas isegi üks kuulsamaid filmikriitikuid Roger Ebert. Teine osa müüs ainult seksiga, sest muud neil pakkuda polnud.