Robert Downey Jr.

90ndate lõpp polnud Robert Downey Jr. elus kõige parem aeg, sest praegune "Raudmehe" ja "Tasujate" staar veetis narkootikumide kasutamise pärast Californias pea terve aasta trellide taga ja raviasutuses, kus teda raviti nii alkoholismi kui ka narkosõltuvuse osas ning on sellest ajast saadik kaine olnud.

Bradley Cooper ja Irina Shayk

Bradley Cooper

Cooper on olnud kaine 29. eluaastast. Mees ütles 2013. aastal ajakirjale GQ, et otsustas kainena püsida, sest mõistis, et kui nii jätkab, siis ei ei jää tema elust midagi alles.

Rob Lowe

Lowe on olnud kaine 25 aastat. Lowe sai 2015. aastal Spirit of Sobriety auhinna ning seda vastu võttes ütles, et tal pole mingit kahtlust, et tema perekonnast, karjäärist ja elust poleks midagi alles, kui oleks samamoodi jätkanud.

Daniel Radcliffe

"Harry Potteri" staar Radcliffe tunnistas 2015. aastal, et hakkas Potteri viimase filmi ajal palju alkoholi tarbima. Ta oli kohati isegi võtetel purjus, kuid sai sellest üle ning on nüüd kaine.

Ben Affleck

Viimati Batmani kehastanud Ben Affleck läks 2001. aastal ravile ning püsis ka pikalt kainena ning kirjutas möödunud aasta märtsis oma Facebookis, et on lõpetanud kaua aega kestnud alkoholisõltuvuse ravi.

Brad Pitt

Samuti ajakirjale GQ antud intervjuus rääkis Pitt, et oli vanasti kõva alkohoolik. Ta omas viinamarjaistandust ja nautis veini väga palju. Ta väitis, et oleks võinud ka venelase laua alla juua ja seda veel tema enda viinaga.

Gerard Butler

Gerard Butler rääkis 2012. aastal meesteajakirjale, kui oli juba 15 aastat kaine olnud, et läks tablettide sõltuvuse pärast enne ravile, kui see jõudis käest ära minna.

Tobey MaGuire

"Ämblikmehe" näitleja rääkis ajakirjale Playboy, mis tunne on olla endine alkohoolik ja kuidas töötavad AA (Alcoholics Anonymous) rühmad, mis aitavad alkoholisõltuvusest üle olla. "See oli kõik väga praktiline, ma läksin sinna, palusin abi ja see muutis mu elu", ütles mees ajakirjale.

Ewan McGregor

McGregor rääkis samuti Playboyle 2005. aastal, et lõpetas 2001. aastal alkoholi tarbimise, enne kui see hakkas ta elu hävitama.

Colin Farrell

Farrelll täitus eelmisel aastal 10 aastat kainust.

"The Ellen Show" esinemise ajal tähistas Farrell kainust, kuid naasis raviasutusse juba sel aastal, aga ainult ennetaval eesmärgil, sest hakkas tundma, et ei suuda enam ilma olla.

Blake Lively

Lively ütles Allure ajakirjale 2012. aastal, et ei tarbi üldse alkoholi.

Tom Hardy

Tom Hardy

Hardy on olnud kaine 25. eluaastast. Ta otsustas kaineks jääda 2003. aastal ja kasutas selleks 12. astmelist programmi. "Mul oli raske endale tunnistada, et olen alkohoolik, aga veel raskem oli lõpetada."