Kõik sai alguse sellest, kui filmi lokatsioonide juhataja kaebas Deppi kohtusse, sest mees olevat teda võttel rünnanud. Gregg “Rocky” Brooksi sõnul olevat Depp teda korduvalt löönud, kui teatas probleemse eraelu ja erakordsete kulutustega näitlejale, et üks võttepäev saab oodatust hiljem läbi.

Suuresti tänu sellele kohtuasjale võeti filmi esilinastus kalendrist kuu aega enne 7. septembrit maha. Põhjuste hulka saab lugeda veel Deppi kehv imago, paljuräägitud lahutus Amber Heardist ning kaasa ei aidanud ka Rolling Stone'i pikk lugu nätleja probleemidest sõltuvusega. Lisaks selgus, et mees võib olla ka pankroti äärel.

Nüüd selgus, et filmi levitaja Global Road Entertainment plaanib seda ja paljusid teisi oma filme teistele stuudiotele edasi müüa, sest stuudio on pankrotti minemas ning võlgade katmiseks peavad nad maha müüma mõned oma suuremad filmid, mille hulka kuulub peale Deppi uue filmi ka detsembris linastuv õudusfilm "The Silence", kus löövad kaasa Kiernan Shipka, Stanley Tucci ja Miranda Otto.

Tuleb vaid loota, et mõni teine stuudio korjab filmi üles ja laseb selle siiski kinodesse. Tõenäoliselt astub vahele ka Netflix, kes filmi kinno ei lase, vaid avalikustab selle oma voogedastusplatvormil.

Deppi näeme aga juba üsna pea Harry Potteri universumi uues filmis "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd" ("Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", kus mees kehastubki üheks kardetuimaks võluriks enne Voldemorti ja selleks ongi Gellert Grindelwald.