1. "Troonide mäng" ("Game of Thrones")

Järgmisel aastal linastuv kaheksas ehk viimane hooaeg hakkab koosnema tavapärasest pikematest episoodidest, sest seekord on hooajas kokku ainult kuus osa.

HBO on praegu ette valmistamas ka lisaseriaali, mis põhineb George R. R. Martini "Troonide mängu" raamatutel. Tegemist uue seriaaliga, mis leiab aset tuhanded aastad enne põhiseriaali.

Millega hakkavad tegelema "Troonide mängu" seriaali loojad? Eks ikka "Star Warsiga".

2. "Suure paugu teooria" ("The Big Bang Theory")

Chuck Lorre ja Bill Prady loodud hittseriaal on kestnud juba 11 hooaega ning järgmisel aastallinastuv 12. hooaeg jääbki viimaseks, sest seriaali üks peamine staar Jim Parsons otsustas, et on aeg edasi liikuda. Talle pakuti kahe järgmise hooaja eest lausa 50 miljonit, kuid näitleja loobus suurest palgapäevast. Küll aga teenivad kõik staarid, kuhu kuuluvad ka Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch ja Mayim Bialik, viimase hooaja iga episoodi eest tervelt miljon dollarit.

3. "Kodumaa" ("Homeland")

Claire Danesi draamataevasse viinud "Kodumaa" saab pärast kaheksandat hooaega läbi. Viimane hooaeg jõuab meieni 2019. aasta esimeses pooles.

4. "Veep"

Kriitikute poolt taevani kiidetud HBO seriaal "Veep" saab järgmise ehk 7. hooajaga läbi.

5. "Jane the Virgin"

Gina Rodriguezi üheks väga populaarseks näitlejaks teinud "Jane the Virgin" saab läbi 5. hooajaga.

6. "Transparent"

"Transparent" kujunes Amazoni jaoks auhinnatud draamaks suures osas tänu Jeffrey Tambori rollisooritusele, kuid ta vallandati, sest päevavalgele tulid mitme seksuaalse ahistamise süüdistused.

Nüüd liigub seriaali looja Jill Soloway edasi ilma Tamborita ning 5. hooaeg jääb kindlast viimaseks.

7. "The Affair "

Peredraamast sai mõrvamüsteerium ning sellega "The Affair" läbi saabki. Joshua Jackson, Dominic West ja Maura Tierney naasevad viimast korda, et 5. hooajaga seriaal väärika finaalini viia.

8. "Broad City"

Comedy Centrali sitcom "Broad City" saab läbi 5. hooajaga.

9. "Crazy Ex-Girlfriend"

Seriaali loojad nimetasid seda alguses 50 tunniseks filmiks ning nad jäävad endale kindlaks. "Crazy Ex-Girlfriend" saab 4. hooajaga läbi, sest lugu on ennast ammendanud.

10. "You're the Worst"

Kliinilise depressiooni ja PDST kujutamise eest suure toetuse osaliseks kujunenud "You're the Worst" saab läbi 5. hooajaga.

11. "The Unbreakable Kimmy Schmidt"

"The Unbreakable Kimmy Schmidt" oleks juba 3. hooajaga läbi saanud, aga õnneks andis Netflix andis rohelise tule ka viimase ehk 4. hooaja jaoks, mis jaotati kaheks osaks - esimesed kuus episoodi linastusid maikuus ning järgmised kuus linastuvad uue aasta 25. jaanuaril.

12. "Gotham"

Batmani ehk Bruce Wayne'i noorusest pajatav "Gotham" saab läbi tulevase 5. hooajaga. Foxi seriaal oleks isegi kauem kestnud, aga kuna stuudio on nüüdseks juba Disney all, siis poleks enam võimalik olnud, sest kuulujuttude kohaselt eelistab Disney võimalikult laia publikuga seriaale. "Gotham" on aga sünge ja dramaatiline.

13. "A Series of Unfortunate Events"

Netflixi "A Series of Unfortunate Events" jaoks jääb 3. hooaeg viimaseks, aga seda ei tasu kurbusega võtta, siis nii oli produtsentide jaoks kogu aeg plaanis olnud.

Tegu on ikkagi seriaaliga, mis põhineb Lemony Snicketi romaanidel ja kui raamatud saavad otsa, siis juhtub sama ka seriaaliga.

14. "Shadowhunters: The Mortal Instruments"

2013. aasta filmil "The Mortal Instruments: City of Bones" ja samanimelisel raamatuseerial põhinenud seriaal saab läbi 3. hooajaga, kuigi neljas oli juba plaanis, aga see osutuks liiga kalliks. 3. hooaja ülejäänud osad linastuvad uuel aastal ning lõpp tuuakse meieni kahetunnise viimase episoodina, et anda fännidele ikkagi korralik finaal.

15. "iZombie"

DC koomiksil põhinenud zombidraama jaoks jääb 5. hooaeg viimaseks.

16. "Easy"

Netflixi "Easy" saab 3. hooajaga läbi.

17. "Killjoys"

Universali ulmeseiklus saab läbi 5. hooajaga.

18. "Mr. Robot"

Neljas ehk viimane hooaeg linastub järgmisel aastal. Praegu pole selge, mitmest osast hakkab uus hooaeg koosnema, aga esimene ja kolmas hooaeg koosnesid 10 osast ning teine hooaeg koosnes 12 episoodist.