Edinburghi telefestivalil kinnitas YouTube'i orginaalsisu juht Luke Hyams, et kuutasulise YouTube'i Premiumi kanalisse lisandub järgmisel aastal palju uut sisu.

Mida võime tuleval aastal YouTubes tasu eest näha?

Üheks neist on ulmeseriaal "Origin", millele ilmus mõnda aega tagasi ka esimene treiler.

"Origini" taga seisavad samad jõud, kes tegid "The Crowni" üle maailma tuntuks teleseriaaliks ehk Left Bank Pictures. Uuel seriaalil küll otsest staarijõudu pole, aga kuna "Harry Potter" on senini populaarne, siis mäletavad siiani kõik ka Draco Malfoy'd kehastanud Tom Feltoni ja Nymphadora Tonksi mänginud Natalia Tenat, keda nägime ka "Troonide mängus" Osha rollis.

YouTube'i Premiumi jaoks on töös veel brittide reality-show "The Sidemen Show", Kirsten Dunsti sünge komöödia "On Becoming God in Central Florida", Robert Downey Jr.-i pealelugemisega dokumentaalseeria tehisintellektist, Will Smithi "The Jump" ja Priyanka Chopra tõsielusaade "If I Could Tell You Just One Thing".

Hyams andis mõista, et YouTube otsib lugusid, mis jälgiksid ühe tegelase narratiivi ning komöödia osas soovitakse luua pooletunniseid seriaale, mis poleks traditsioonilised sitcomid.

Ja kuigi YouTube Premium pole Eestis veel saadaval, siis tõenäoliselt ei pea enam kaua ootama, sest konkurentsis püsimise eesmärgil peavad nad niikuinii õhe hetkel laienema.

Allikas: The Hollywood Reporter