Film põhineb Robert Moore'i raamatul "A Time to Die". Kaasa teevad Matthias Schoenaerts, Colin Firth, Léa Seydoux, Peter Simonischek, Max von Sydow, Matthias Schweighöfer ja Michael Nyqvist, kelle jaoks jäi see viimaseks rolliks enne surma.

Vinterberg on üks neist režissööridest, kes asutas koos Lars von Trieriga Dogme 95 liikumise ning tõi meieni sellised filmid nagu "The Celebration" (1998), "Submarino" (2010), "The Hunt" (2012) ja "Far from the Madding Crowd" (2015).

"Kurski" stsenarist on Robert Rodat, kes kandideeris Steven Spielbergi "Reamees Ryani päästmise" ("Saving Private Ryan", 1998) originaalstsenaariumi eest ka Oscarile. Ta kirjutas ka Roland Emmerichi ja Mel Gibsoni ajaloolise "Patrioodi" ("The Patriot", 2000) stsenaariumi

Filmimuusika eest vastutab Alexandre Desplat, kes võitis "Grand Budapest Hotell" ("The Grand Budapest Hotel" (2014) ja "Vee puudutus" ("The Shape of Water", 2017) eest ka Oscarid.

Tänavusel Toronto filmifestivalil linastunud 40 miljoni dollariga valminud "Kursk" linastub valitud Euroopa riikides novembris. Eesti linastusaeg pole teada, aga võibolla näeme filmi ka tänavusel PÖFFil.