Lee alustas küsimusega, miks pole nad veel koos filmi teinud. „Ei tea,“ kostis Murphy. „Kõik hoiavad omaette. Spike teeb oma asju, Eddie oma asju, Keenan (Ivory Wayans) oma asju, Robert Townsend ka. Sa oled suurim must filmilavastaja Maa peal. Ma olen suurim must filmistaar. Meid ei taheta kokku lasta. Kui mul käib Jesse Jackson külas või Farrakhan, siis FJB jälgib mu maja.“

Lee avaldas lootust, et film ikkagi koos tehakse. Ma pole kunagi öelnud, et sind tuleks koos Bill Cosbyga maha lasta, kuna te ei ela getos, teatas Lee.

Lee ütles ka, et nad peaks juba sellepärast kokku hoidma, et mõlemad on saanud hurjutada naiste ja geide portreteerimise pärast. Lee filmis "School Daze" (1988) , Murphy filmis "Delirious" (1983). Murphy sõnul oli ta siis vaid 21-aastane ja AIDS oli uus asi. „Nüüd ma AIDS-i üle ei naljataks, aga geid on tavalised inimesed ja ma viskan igaühe üle nalja,“ sõnas ta ja lisas, et loeb kõiki oma filmide arvustusi.

Lee uuris Murphylt, kas too tunneb, et kuigi tema filmid on teeninud 2 miljardit dollarit, eelistavad inimesed valgeid filmistaare. Murphy sõnul sai 1990. aasta "Another 48 Hours" (järg 1982. aasta filmile "48 Hrs.") sugeda, kuna ta oli just valmistanud käki nimega "Harlem Nights“ (1989). „Pärast sellist käkki oleks tulnud teha vägev film, mitte käib-kah. Küll aga tundsin ma seda "Coming To America“ (1988) puhul, mis oli hea film, kuid sai võtta,“ lausus ta.

Leele ei meeldinud "Harlem Nightsis“ stseen, kus Della Reese saab vastu hambaid. „Oled sa kuulnud Richard Pryori plaati "Craps (After Hours)“?“ küsis Murphy. „See tegelaskuju põhineb tema Big Black Berthal.“ Murphy uuris, kas rahvas naeris kinos. Naeris, tunnistas Lee. Näed siis, ütles Murphy.

Murphy lavastas "Harlem Nightsi“ sellepärast, et häid lavastajaid napib ja ta tahtis töötada Pryoriga. Pryor tegi aga „Harlem Nightsi“ ainult raha pärast. „Ma ei meeldi talle. Ja mul on rohkem tema pilte kui Elvise pilte üleval,“ ütles Murphy.

Murphy ütles, et kui tema oleks teinud Spike Lee asemel "Do The Right Thingi“ (1989), poleks filmi kiidetud: „Oleks keskendutud negatiivsele. Kuidas kõik mustad naised tahavad kogu aeg seksida.“ Ega ma pole ka ainult kiita saanud, väitis Lee. Enne "Do The Right Thingi“ linastumist oli suur poleemika, kuidas see ajavat 10 miljonit musta Ameerikas mässama.

Jutt läks Elvisele. Lee ei tea ühtegi musta meest peale Murphy, kellele meeldiks Elvis. Pole karismaatilisemat meest, ütles Murphy. „Eriti paelub mind see, et väliselt oli tal nagu kõik kontrolli all, aga seesmiselt ta lagunes,“ lausus ta. Lee soovis, et Elvis poleks surnud, sest siis ei peaks temast iga päev kuulma. „Aga see surm oligi inimeste jaoks happy end,“ sõnas Murphy.

Aga valged tõesti kardavad musti, tõdes Murphy. „Neil pole ammu olnud valget profipoksi maailmameistrit, parim laulja on must ja siis veel mina ka. Istusime viimati Mike Tysoni ja Don Kingiga mu kontoris, kui hakkasime valgeid kiruma. Ja nad mõlemad sosistasid! Mike Tyson!“ Jah, ma mõtlesin ka, sõnas Lee, et võtaks vennad kokku, Michael Jordan, Tyson, Magic, Wynton Marsalis, Branford Marsalis, ja teeks midagi, aga veel rohkem kui valget meest põlgavad mustad musti mehi. Mida teha siis?

„Fuck this shit, fight it, kiss my ass and I don’t give a fuck and fuck you. Fortune 500 hulgas on ainult üks must firma. Fuck that!“ ütles Murphy.