Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. “Mõrv Idaekspressis” (2017)

Luksuslikust rongisõidust läbi talvise Euroopa saab ühel ööl verdtarretav mõrvamüsteerium. See on lugu kolmeteistkümnest võõrast, kes on rongiga lumevangis, sealsamas toime pandud mõrvast ning maailma parimast detektiivist nimega Hercule Poirot (Kenneth Branagh), kes peab ajaga võidu joostes lahendama selle juhtumi olukorras, kui kõik tema ümber on kahtlusalused.

2. “Paddingtoni seiklused 2” (2017)

Ülemaailmselt menuka perefilmi järjes elab Paddington õndsalt Browni perega Windsor Gardensis, kus temast on saanud populaarne kogukonnaliige, kes jagab alati rõõmu ja marmelaadi. Kui Paddington armastatud tädi Lucy 100. sünnipäevaks täiuslikku kingitust otsib, märkab ta hr Gruberi antiigipoes ainulaadset 3D raamatut ning asub selle ostmiseks juhutöödega raha koguma. Kuid kui raamat varastatakse, tuleb Paddingtonil ja Brownidel varas paljastada...

3. “Kõiksuse teooria” (2014)

1960. aastatel armub Cambridge'i ülikooli tudeng ja tulevane füüsik Stephen Hawking kaastudeng Jane Wilde'i. 21-aastaselt saab Hawking aga teada, et ta põeb amüotroofset lateraalskleroosi. Hoolimata sellest, ja tänu Jane'i toetusele, võtab ta käsile ambitsioonikad uuringud aja kohta, mida tal endal oma arsti sõnul vähe järel on. Koos Jane'iga ületavad nad kohutavaid takistusi ning rajavad uusi teid meditsiini ja teaduse arenguks, saavutades enamat, kui kumbki neist loota julges.

4. “Ahvide planeedi sõda” (2017)

Ahvide juhi Cesari kannatus pannakse proovile, kui inimsõdurite üksus eesotsas kalgi koloneliga ta lähedased tapab. Ta asub koos oma arukatest ahvidest armeega sõjajalale inimeste vastu, kes nende perekonnad tapsid. Relvastatud algeliste külm- ja tulirelvadega, asuvad kaks liiki lahingusse, mis määrab, kelle valitseda jääb planeet Maa.

5. “Tüdruk rongis” (2016)

Hiljuti lahutatud Rachel Watson (Emily Blunt) mõtleb igal päeval New Yorki sõites majale, milles nad elasid koos ta endise abikaasa Tomiga (Justin Theroux). Ta märkab maja uut asukat Meganit (Haley Bennett) - imekena naist, kes kehastab kõike, mida ta tunneb endas kadunud olevat. Ühe reisi jooksul on ta tunnistajaks vägivaldsele riiule, mis leiab aset Megani ja ta abikaasa Scotti (Luke Evans) vahel. Rachel astub rongilt maha, ent kaotab siis ilmselt oma alkoholisõltuvuse tõttu teadvuse. Uuesti teadvusele tulles on ta verine ning marraskil. Kuna Megan on jäljetult kadunud, tõmmatakse Rachel eeslinna mürgitavasse ohtlikku maailma, mis on täis intriige ja saladusi.

6. “Barry Seal: Mees üle Ameerika” (2017)

Barry Seal (filmis kehastab teda kolmele Oscarile nomineeritud Tom Cruise) oli lendur, kes palgati 1978. aastal CIA poolt agendiks varjunimega Monty Schafer. Barry vedas peatselt relvasid Panamasse, ent Medellini kartell palkas ta samas USA-sse kokaiini vedama. Barry teenis koos oma naise Lucyga nii palju raha, et nad matsid selle oma aeda. Kui CIA operatsiooni lõpetas, sattus Barry CIA, narkopolitsei ja Pablo Escobari sihikule. Asjad võtsid veelgi pöörasema suuna, kui ta üritas Valgelt Majalt armu paluda.

7. “Hea võitlus” (sari, 2017–)

Verivärske õigusdraama "Hea võitlus" lugu hakkab hargnema aasta pärast auhinnatud draamasarja "Hea naise" viimaseid sündmusi. Ulatuslik petuskeem on hävitanud noore juristi Maia Rindelli (Rose Leslie) maine ning majanduslikult laastanud tema mentori ja ristiema Diane Lockharti (Christine Baranski). Olude sunnil tuleb naistel senisest firmast lahkuda. Nii asuvad nad Diane'i endise alluva Lucca Quinni (Cush Jumbo) kõrval tööle uues mainekas õigusbüroos, kus üheskoos asutakse end üles töötama. Karjääri kõrvalt üritavad naised valgust heita ka nende elu hävitanud suurele riisumisjuhtumile, Haarav sari tõmbab paralleele probleemidega kaasaja Ameerika ühiskonna- ja poliitikaelus.

8. “Klondike” (sari, 2014-)

Lühisari räägib 19. sajandi lõpus aset leidnud Klondike'i kullapalavikust. Sarja keskmes on kaks lapsepõlvesõpra, kes koos paljude teistega suures rikastumislootuses metsiku Yukoni poole teele asuvad. Ent karmi looduse kõrval tuleb rinda pista kõiksugu kõrilõikajate, ahnete ärimeeste ja pärismaalaste hõimudega. Meisterlikult üles võetud seiklusdraama toob vaatajani hingematvalt kaunid Kanada mäestikud ja maastikud.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Saja sammu teekond“ (Kanal2/ 22.09)

2. "Algus“ (Kanal2/ 23.09)

3. "007: Skyfall“ (TV3/ 23.09)

4. "Augustikuu“ (Kanal11/ 23.09)

5. "Hacksaw Ridge´i lahing“ (TV1000 Premium/ 23.09)

6. "Treenitud tapma“ (Filmzone/ 22.09)

7. "Elujanu“ (Filmzone/ 22.09)

8. "Oo vend, kus oled sa?“ (TV1000/ 23.09)

9. "Sõjale kaotatud noorus“ (TV1000 Premium/ 23.09)

10. "Võitleja“ (Filmzone/ 23.09)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Pallurid“ ("Ballers“)

Seriaali kõik senised hooajad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses ja käesoleva hooaja uued osad lisanduvad iganädalaselt

2. "Libertas“

3. "Sugupoolte heitlus“ ("Battle of the Sexes“)

4. "Rampage: Purustajad“

5. "Vesi peale“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Maniac"

2. "Brooklyn Nine-Nine" - 4. hooaeg

3. "Archer"

4. "The Angel"

5. "The Last Kingdom"

6. "An Officer and a Gentleman"

7. "How It Ends"

8. "The Truman Show"

9. "The Last Samurai"

10. "Catch Me If You Can"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "American Playboy: The Hugh Hefner Story"

2. "Public Enemies"

3. "No Country for Old Men"

4. "Wanted"

5. "Knight and Day"

6. "Savages"

7. "As Good As It Gets"

8. "Bedazzled"

9. "The Fountain"

10. "Spider-Man" (1-3)