1. Jeff Bridges - "Tron: Legacy"

Bridgesi noorendatud versioon nägi filmis küll väga kehv välja, aga aasta oli siis ka 2010 ja ainuke film, mis suutis toona luua tõeliselt kena digitaalselt loodud näo, oli James Cameroni 2009. aasta "Avatar", mis maksis pea 300 miljonit dollarit. "Tron: Legacy" eelarve oli 170 miljonit dollarit.

2. Michael Douglas - "Ant-Man"

Marveli on kogu aeg üritanud noorendamistehnoloogiat täiustada, aga kui "Galaktika valvurite" teises osas nägi noorendatud Kurt Russell suurepärane välja ja "Kapten Marvelis" mõjus noorendatud Samuel L. Jackson väga loomulikuna, siis 2015. aastal ilmunud esimeses "Sipelgamehes" oli Michael Douglase nooorendatud nägu väga veider.

3. Carrie Fisher - "Rogue One: A Star Wars Story"

"Star Warsi" filmisaaga esimese lisaloo lõpus nägime noorendatud Carrie Fisherit, kes ei näinud sugugi välja samasugune nagu 1977. aasta esimeses "Star Warsi" filmis, aga vähemalt üritati teda usutavalt kujutada.

4. Robert Downey Jr - "Captain America: Civil War"

Robert Downey Jr muudeti "Kapten Ameerika" kolmanda filmi alguses nooremaks sama ettevõtte poolt, kes tegi ka "Sipelgamehe", "Kapten Marveli" ja "Galaktika valvurid Vol. 2" näitlejate noorenduskuurid. Tulemus on päris hea, aga ilmselgelt pole tase sama, mis hiljem valminud "Kapten Marvelis".

5. Johnny Depp - "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge"

Deppi jaoks viimaseks jäänud "Kariibi mere piraatide" filmis muudeti Jack Sparrow ajast tagasi vaatavate stseenide jaoks kohe väga nooreks. Tulemus oli päris halb.

6. Orlando Bloom - "The Hobbit: The Desolation of Smaug"

Praegu Amazoni seriaalis "Carnival Row" üles astuv Orlando Bloom muudeti "Sõrmuste isanda" eellugude triloogia Legolase rolli tõttu veidike nooremaks, sest Bloom oli vahepeal paratamatult vanemaks jäänud, aga filmi jaoks oli vaja natuke nooremat versiooni.

7. Anthony Hopkins - "Westworld"

Hopkinsi hämmastav rollisooritus HBO "Westworldi" 1. hooajas jääb veel kauaks meelde. Sama saab öelda ka Hopkinsi noorendatud versiooni kohta. Ta näeb hea välja, sest talle ei antud teksti. Kui digitaalne kuju reaalsest näitlejast ka rääkima panna, siis hakkavad ilmnema esimesed probleemid usutavuses.

8. Patrick Stewart ja Ian McKellen - "X-Men: The Last Stand"

Patrick Stewarti ja Ian McKelleni noorendmist selles Brett Ratneri lavastatud kehvas "X-Meeste" filmis võib lugeda uskumatult laisaks, sest mõlema nahka siluti digitaalselt ja muudeti heledamaks ja puhtamaks ja see oligi kõik.

9. Pee-wee Herman - "Pee-wee's Big Holiday"

Selles Netflixi filmis kehastas Hermani taaskord Paul Reubens, kes muudeti rolli jaoks grimmi ja digitaalse maagia jaoks oluliselt nooremaks.

10. Brad Pitt - "The Curious Case of Benjamin Button"

See suurepärane David Fincheri film säras mitme asja poolest. Esiteks tõestas Fincher, et võib lavastada ka suure-eelarvelist eepilist draamat ning teiseks oli Brad Pitti vanemaks muutmiseks ja noorendamiseks kasutatud tehnoloogia.

11. Sean Young - "Blade Runner 2049"

Uus "Blade Runneri" film oli täis rabavaid visuaalsei efekte, aga see oli neist kindlasti kõige muljetavaldavam.

12. Sheryl Lee - "Twin Peaks: The Return"

"Twin Peaks" on Kuldgloobusega pärjatud USA draamasari, mis oli USA-s esmakordselt eetris 8. aprillist 1990 kuni 10. juunini 1991. Seriaali 3. hooaeg ilmus 2017. aastal.

Kuna David Lynchi "Twin Peaks" oli ja on täiesti pöörane seriaal, siis otseloomulikult oli 3. hooaja jaoks muuta nooremaks Laura Palmer (Sheryl Lee), et näeks välja selline nagu 1990. aastal, kui seriaali esimene hooaeg eetrisse jõudis.

13. Kurt Russell - "Guardians of the Galaxy Vol. 2"

Kurt Russell nägi filmi alguses olevas tagasi vaatavas stseenis noorena tõesti usutav ja loomulik välja. Samas on Russell alati ka väga nooruslik välja näinud, nii et seda efekti polnudki võibolla nii raske saavutada.

14. Dwayne Johnson - "Central Intelligence"

See pole otseselt noorendamine, sest Dwyane Johnsoni nägu kleebiti lihtsalt teise keha külge.

15. Arnold Schwarzenegger - "Terminator Salvation" ja "Terminator Genisys"

See pole esimene ega ka viimane kord, kui filmitegijad tahavad Schwarzeneggerit "Terminaatorii" filmide jaoks noorendada.

Esmalt tehti seda 2009. aastal linastunud täiesti viisakas filmis "Terminator Salvation", millele järgnes frantsiisile lõpu teinud rämpsfilm "Terminator Genisys", kus samuti Arnold nooreks muudeti. Tuleb loota, et vigadest on õpitud ning "Terminaatori" kuues film seda enam ei tee.