Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Mägi meie vahel“ ("Mountain Between Us“, 2017)

Pärast mägedes asetleidnud traagilist lennuõnnetust peavad kaks võõrast, oma pulmadeks valmistuv Alex Martin (Kate Winslet) ja operatsioonile ruttav kirurg Ben Bass (Idris Elba) ühte hoidma, et ebainimlikes tingimustes ellu jääda. Kui nad mõistavad, et abi pole kusagilt loota, alustavad Alex ja Ben pikka ning ohtuderikast teekonda, teineteist vastastikku tagant kihutades, mis aitab kaasa vastastikuse külgetõmbe tekkele.

Osatäitjad: Idris Elba, Kate Winslet, Dermot Mulroney. Režissöör: Hany Abu-Assad


2. "Batman vs Superman: Õigluse koidik“ ("Batman v Superman: Dawn of Justice“, 2016)

Pärast Supermani ja kindral Zodi vahel toimunud lahingut, mis Metropolise peaaegu maatasa tegi, otsustab Batmaniks maskeerunud miljardär Bruce Wayne, et liialt võimukas krüptonlane peab enda põhjustatud kaose eest vastutama. Seda toetab ka rahva mure Supermani karistuseta pääsemise pärast. Omavoliliste seadusesilmade kohta käiv arvamus muutub valusaks teemaks, eriti kui isepäine Batman tembeldab ja karistab Gothami kurjategijaid. Terasmehe ja Pimeduse Rüütli vahel toimuvaid sündmusi manipuleerib salakaval geenius Lex Luthor, kes tahab kasutada krüptoniiti relvana Supermani tõrjumiseks. Samal ajal otsib ta Maal elavaid teisi üliinimesi.

Osatäitjad: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Michael Shannon, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Anderson Cooper, Kevin Costner, Jon Stewart, Patrick Wilson. Režissöör: Zack Snyder

3. "Mere südames“ ("In The Heart Of The Sea“, 2015)

1820. aasta talvel sai New Englandi vaalapüügilaevale Essex osaks ootamatu rünnak hiiglasliku kere ja sihikindlusega vaala poolt, kel oli peaaegu inimlik kättemaksujanu. Tõestisündinud mereõnnetus andis ainest Herman Melville'i klassikaks saanud romaanile „Moby Dick“. Pistes rinda tormide, nälja ja meeleheitega, hakkavad mehed kahtlema oma sügavaimates tõekspidamistes, kui nende kapten avamerel eksleb ning tüürimees endiselt suurele vaalale jahti peab.

Osatäitjad: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Ben Whishaw, Michelle Fairley, Tom Holland, Paul Anderson. Režissöör: Ron Howard.

4. "Eakas algaja“ ("The Intern“, 2015)

Pensionile jäänud 70-aastane leskmees Ben on pensionäri elust tüdinenud. Ta kandideerib vanempraktikandi kohale moekaupu müüvasse veebifirmasse ning saabki sinna tööle. Firma asutaja on Jules Ostin – sihikindel, nõudlik ja paindlik töönarkomaan. Ben peab olema ta intern, ent see töökoht on vaid paberil – Jules ei kavatse talle tööd anda ning ta osutub vaid kohatäiteks. Ent Ben osutub siiski üsna kasulikuks ning pakub Julesile tuge ja hüva nõu.

Osatäitjad: Robert De Niro, Rene Russo, Anne Hathaway, Adam Devine. Režissöör: Nancy Meyers

5. "MacGyver" (2016- )

Noor eriagent Angus MacGyver töötab USA valitsuse salajases üksuses ning rakendab inimelude päästmiseks oma erakordset oskust loominguliselt probleeme lahendada. Legendaarse MacGyveri seiklused uues kuues.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "Täiuslik meel“ (Kanal2/29.09)

2. "Belle“ (TV3/29.09)

3. "Tosin tugevat“ (TV1000 Premium/30.09)

4. "Ferdinand“ (TV1000 Premium/29.09)

5. 007: Spectre“ (TV3/30.09)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

Neli Kuldgloobust võitnud "Suured väiksed valed" on tõeline šedööver juba puhtalt Reese Witherspooni, Nicole Kidmani ja Shailene Woodley pärast.

2. "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused“

"Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" on tore film, mida ei pea vaatama, sest ega elus või filmikunstis selle võrra midagi paremaks ei muutu, aga kinno siiski sattudes võite avastada, et see on üks äge seltskonnafilm, kus ühes naljas mainitakse ka küüditamist. See oli ühtlasi ka filmi parim nali.

3. "Lauluässad 3“ ("Pitch Perfect 3“)

Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus.

4. "Tulevikumaailm“ ("Future World“)

"Tulevikumaailm" on film James Franco fännidele ning filmi esimene pool on juba ilus oma videopildi poolest, mis siis, et ilmselt mitmedki "Mad Maxi" austajad on juba näinud kõike seda, aga kallima eelarvega.

5. "6 kangelast" – eesti keeles

Pärast seda, kui ootamatu katastroof tabab San Fransokyo linna ja paiskab Hiro ohtude keskele, võtab poiss appi Baymaxi ning oma lähedased sõbrad, adrenaliinisõltase Go Go Tomago, puhtusearmastaja Wasabi, keemiavõlurist Mesi-Sidruni ning kooli maskotist teadusefänn Fredi. Selleks, et lahendada ähvardav mõistatus, muudab Hiro oma sõbrad kõrgtehnoloogiliste kangelaste rühmaks nimega "6 kangelast".

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Hold the Dark" (2018)

2. "The Bad Batch" (2016)

3. "Jim & Andy: The Great Beyond" (2017)id="1538142064189">

4. "The 3rd Eye" (2018)

5. "V for Vendetta" (2005)

6. "Death Note" ( 2006–2007)

7. "Misfits" (2009–2013)

8. "Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G." (2018)

9. "Kiss Me First" (2018 - )

10. "Lucifer (2015 - )

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Sleepy Hollow" (1999)

2. "Event Horizon" (1997)

3. "Cloverfield" (2008)

4. "From Dusk Till Dawn" (1996)

5. "Kill Bill" 1 ja 2 (2004)

6. "Cowboys & Aliens" (2011)

7. "Fantastic Mr. Fox" (2009)

8. "Waterworld" (1995)

9. "Bad Boys 1 ja 2" (1995, 2003)

10. "Identity" (2003)