1. Laverne Cox

Tuntud Netflixi seriaalist "Orange Is the New Black". Ta on esimene transsooline näitleja, kes on kandideerinud Emmy teleauhinnale.

2. Candis Cayne

Candis Cayne tuntud kui esimene transsooline näitleja, kes astus transsoolise tegelase rollis püsivalt üles ABC seriaalis "Dirty Sexy Money".

3. Alexis Arquette

Näitlejate David ja Patricia Arquette õde Alexis oli näitleja 12. eluaastast. Ta astus üles mitmes filmis ja telesaates nii mees - kui naiskarakterina. Filmide hulka kuulusid näiteks "Bride of Chucky", "Pulp Fiction" ja "The Wedding Singer".

4. Caroline Cossey

Briti modell ja näitleja Caroline Cossey on vahest üks kuulsamaid transsoolisi näitlejaid. Ta astus üles Bondi-filmis "For Your Eyes Only".

5. Lilly Wachowski

Endise nimega Andrew Paul "Andy" Wachowski on üks "Matrixi" triloogia režissööridest.

6. Lana Wachowski

Endise nimega Laurence "Larry" Wachowski on samuti üks "Matrixi" triloogia režissööridest.

Lilly ja Lana lavastasid koos ka "Speed Raceri" ja "Cloud Atlase".

7. Candy Darling

Candy Darling oli üks põhilisi näitlejaid, kes astus üles Andy Warholi filmides "Flesh" (1968) ja "Women in Revolt" (1971).

8. Eva Robin's

Eva Robin's on Itaalia filmistaar ja modell. Ta on kõige rohkem tuntud Dario Argento 1982. aasta filmist "Tenebrae".

9. Alexandra Billings

On üles astunud nii seriaalides "Grey's Anatomy", "ER" ja "Eli Stone" kui ka näiteks filmides "Valley of Bones" ja "Faux". Ta kuulub esimeste transsooliste näitlejate hulka, kes astus üles transsoolises telerollis. Telefilmiks oli "Romy and Michelle: A New Beginning".

10. Holly Woodlawn

Holly Woodlawn oli samuti üks Andy Warholi esinejatest ("Trash", "Women in Revolt"). Ta astus üles veel mitmetes filmides ja seriaalides nagu näiteks "Transparent", "The Wilderness", "The Letting Go", "Dust", "East of the Tar Pits" ja "Heaven Wants Out".