"Supernatural"

"Supernaturali" 1. hooaja 17. osas ütleb restorani töötaja Dean Winchesteri kehastava Jensen Acklesi kohta kogemata Jensen.

Lugu leiab aset 60ndatel, aga sarjas mainitakse näiteks New Yorgi kuulsat restorani "Le Cirque", mis avati alles 1975. aastal.

Stseenis, kus Walt murrab Jess'i majja sisse, on näha võttemeeskonna liiget ukse vahelt piilumas. Lisaks leiab lugu aset 2008-2010, aga ühes stseenis mainitakse Osama Bin Ladeni tapmist, kuigi see juhtus 2011. aastal.

4. hooaja 8. osas küsib Tiffany valvurilt, et kui tal oleks ajamasin, kuhu ta siis reisiks. Tema vastab, et 1999. aastasse, et minna Judas Priesti kontserdile ja näha lauljat Rob Halfordi, kuigi 1999. aastal oli Priesti pealaulja hoopis Tim ‘Ripper’ Owens.

Kui Derek elustab veest päästetud Meredithi kolmanda hooaja finaalis, siis teeb ta seda täiesti valesti.

Nostalgilise Netflixi seriaali tegevus leiab aset 80ndatel, aga 1. hooaja 2. osas kannab Hopper endaga kaasas Motorola raadiosaatjat, mis võeti kasutusele alles 10 aastat hiljem.

Lisaks tulistab 1. hooaja viimases osas Nancy kuuelasulisest revolverist kaheksa lasku...

Monica korteriukse number vahetub. 1. hooajas oli see 5, hiljem muudeti see 20 peale üle, kuid see on siiani hästi näha.

"Downton Abbey" leiab aset 19. sajandi Inglismaal, aga ometi jõudis ühele promopildile plastikust veepudel.

Fox Mulder kandis 5. hooaja episoodis "Traveleks" abielusõrmust, kuigi tema karakter polnud veel abielus. Tegelikult oli Mudlerit kehastanud David Duchovny just abiellunud näitlejaga Tea Leoni ta jättis sõrmuse meelega sõrme, kuigi tekitas sellega probleemi, millega polnud seriaali looja Chris Carter arvestanud.

"Lost" oli ja on üks eepilisemaid seriaale, mis kunagi tehtud, aga ka selles tehti vigu. Näiteks märkasid fännid, et 1. hooaja võimsa avaosa ühes stseenis, kus ellujäänud liiguvad põlevast lennukist eemale, paistab mingi kummaline must kuju. Muidugi arvati, et see on "must toss", ms hiljem saarelisi küttima asus. Seriaali loojad kinnitasid, et tegu oli lihtsalt arvutiefektidest tulenenud veaga.