Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Miljon moodust Läänes kärvata" ("A Million Ways To Die In The West")

Filmi tegevus toimub 1882. aasta USA Metsikus Läänes ja pajatab loo argpüksist farmer Albertist (Seth MacFarlane), kelle pruut (Amanda Seyfried) hülgab ta edukama ja nägusama habemeajamisäri omaniku kasuks. Albert naaseb oma üksildase argielu juurde, püüdes surma vältida, ent peatselt ratsutab linna müstiline Anna-nimeline naisterahvas ja röövib kiirelt Alberti südame. Ent kui naise abikaasa, kurikuulus relvakangelane, ootamatult linna saabub, peab Albert leidma endas julguse, mida tal siiani vaja pole läinud.

Osatäitjad: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Giovanni Ribisi, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman, Wes Studi. Režissöör: Seth MacFarlane


"Vangla valitseja" ("Shot Caller")

Lavastaja/stsenaristi Ric Roman Waugh’ ("Koputaja“) karmis krimipõnevikus "Vangla valitseja" mängib Nikolaj Coster-Waldau ("Troonide mäng“) Jacob Harlonit, edukat Pasadena rahandustöötajat, kes on abielus Kate’iga (Lake Bell, "Pääsu pole“) ja kellel on täiuslik elu ja perekond.

Ühel õhtul see kõik kaob, kui purjus peaga sõitmisest põhjustatud avarii lõpeb Jacobi parima sõbra Tomi (Max Greenfield, "Suur vale“) õnnetu surmaga. Jacob mõistetakse süüdi autoroolis tapmise eest ja ta saadetakse vanglasse, kus teda ümbritsevad jõhkrad kurjategijad. Nagu kala kuival maal, on ta vanglahierarhias sunnitud ellujäämise nimel tegema mõeldamatuid asju, sest iga vale liigutus võib jääda tema viimaseks.

Ta võtab endale uue identiteedi, hakates end Moneyks kutsuma, ja tõuseb Aaria vennaskonna vanglajõugu hulgas kõrgele kohale, mille käigus saavad kannatada ka tema senised väärtushinnangud. Pärast vanglast vabanemist läheb Money Los Angelese reeturlikele tänavatele muutunud mehena ning satub eluohtlikku kassi-hiire mängu tõsise kriminaalhooldaja Kutcheri (Omari Hardwick, "A-rühm“) ja LA maakonna jõuguüksuse šerifi Sanchezega (Benjamin Bratt, "Doktor Strange“), kui tema jõuk sunnib teda korraldama ebaseaduslikku relvatehingut, kui ta tahab oma peret gangsteri kättemaksu eest kaitsta.

Osatäitjad: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell, Benjamin Bratt. Režissöör: Ric Roman Waugh.


"Murdumatu" ("Unbroken")

Poisina satub Louis "Louie" Zamperini alati pahandustesse, ent oma vanema venna abil keerab ta elus uue lehe ning suunab oma energia jooksmisse, pääsedes seeläbi 1936. a olümpiamängudele. Teise maailmasõja puhkedes läheb Louie sõjaväkke. Kui ta lennuk Vaikses ookeanis alla kukub, elab ta päästeparvel triivides üle uskumatud 47 päeva, kuni Jaapani merevägi ta tabab. Vangilaagrisse saadetuna saab Louiest eriti jõhkra vanglaülema lemmikohver.

Osatäitjad: Jerry O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Jai Courtney. Režissöör: Angelina Jolie

"Kogu maailma raha" ("All The Money In The World")

"Kogu maailma raha" on lugu 16-aastase John Paul Getty III (Charlie Plummer) röövimisest ja ta pühendunud ema Gaili (Michelle Williams) meeleheitlikust katsest veenda ta miljardärist vanaisa (Christopher Plummer) lunaraha maksma. Kui Getty Sr keeldub, proovib Gail panna ta meelt muutma, samas kui ta poja röövijad aina ettearvamatumaks ja jõhkramaks muutuvad. Gaili poja elu on kaalul ning temast ja Getty nõustajast (Mark Wahlberg) saavad ootamatud liitlased võidujooksus ajaga, mis näitab viimaks, et tõeline ja kestev väärtus on ainult armastusel, mitte rahal.

Osatäitjad: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris. Režissöör: Ridley Scott.


"Viharavi" ("Anger Management")

Komöödiasari 2003. aasta samanimelisest filmist, mis räägib mehest, kes suunatakse viharavile ja peab toime tulema agressiivse juhendajaga.

Osatäitjad: Shawnee Smith, Charlie Sheen

Kui oled Elisa kasutaja

Elisa Elamuse VoD:

"Solo: Tähesõdade lugu“


"Oceani 8“

"Padre“

"Kajakas“

"Vändapidurid“

TV lineaar/järelvaatamine:

"Superpatrull“ (01.10/TV6)


"Ainus ellujäänu“ (02.10/Kanal2)

"Deja Vu“ (02.10/TV3)

"Labürindijooksja“ (04.10/TV6)

"Muretu rännumees“ (05.10/ETV2)

"Liblikaefekt“ (05.10/Filmzone)

"Pääsekoidik“ (04.10/TV1000)

"Donnie Brasco“ (03.10/TV1000Action)

"Igavene armastus“ (02.10/TV1000)

"John Wick“ (02.10/Filmzone)

"Väga pikk kihlus“ (02.10/Filmzone+)

"Saladuste jõgi“ (01.10/Filmzone)

"Una“ (02.10/TV1000)

"Ahvide planeedi sünd“ (01.10/TV1000Premium)

Kui oled Telia kasutaja

"Sünge juhtum“ ("True Detective“)

Seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

"Rohelised kassid“

"Koera elu mõte“ ("A Dog’s Purpose“)

Telia klientidele filmiriiulis tasuta.

"Solo: Tähesõdade lugu“ ("Solo: A Star Wars Story“)

"Päkapikkudega kodus"

Kui oled Netflixi kasutaja

"Joe Rogan: Strange Times"

"Before I Fall"

"The Good Place"

"The Good Cop"

"Norsemen"

"Happily Ever After"

"Master of None"

"The Truman Show"

"The Town"

"The VVitch"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

"The Karate Kid"

"Hook"

"The Social Network"

"Moneyball"

"Jackie Brown"

"CHI-RAQ"

"Terminator Salvation"

"Hugo"

"The King of Comedy"

"Under Siege"