Me kõik oleme unistanud lotovõidust, kuid mida teeksid, kui ühel päeval võidaksidki? Uus Eesti mängufilm "Õigus õnnele" toob režissöör-lavastaja Toomas Kirsi käe all kinolinale loo Paldiski koolikokast, kes võidabki jackpoti - 10 miljonit eurot! Sellest hetkest saavad alguse ootamatud sündmused ning värskelt miljonäriks saanud kokatädi leiab end korraga uskumatutest olukordadest. Vastutamas nii omade kui võõraste heaolu eest, sest meil kõigil on ju õigus õnnele.

"Õigus õnnele" on lavastaja Toomas Kirsi ja stsenaristi Eleonora Bergi teine ühine kinofilm, käesoleva aasta alguses jõudis samadelt tegijatelt kinolinale publikulemmik "Pilvede all. Neljas õde", mida käis kinodes vaatamas üle 66 000 silmapaari. Ka sel korral on heliloojaks Toomas Lunge, kelle kirjutatud verivärsket tunnuslugu "Mitme nulliga?" esitab Anne Veski, kellel on ka filmis kanda oluline roll.

Filmi peaosas on Eva Püssa, tema kõrval Guido Kangur ning Carmen Mikiver. Kõrvalosades Andres Dvinjaninov, Kärt Anton, Getter Jaani, Kärt Kross-Merilo, Kersti Tombak, Margus Jaanovits, Andres Oja, Kaisa Selde, Marle Talvik jt.

“Õigus õnnele” jõuab Eesti kinodesse 9. novembril 2018.

Filmi treiler ilmub juba homme, 5. oktoobril.