„Scape saal on oma suuruse, kvaliteedi ja mugavuse mõttes olnud Eestis kindlasti teerajajaks ning nüüd liigubki kogu kinomaastik sarnaste mugavuste pakkumise suunas,“ selgitas Forum Cinemas tegevjuht Kristjan Kongo Scape saali olulisust. „Ka me ise ehitasime kevadel Scape’i eeskujul ümber kaks enda Coca-Cola Plaza saali LUXE saalideks, mis koosnevad ainult lamamistoolidest, sest Scape’i populaarsus näitas, et mugavus ja kvaliteet on see, mida kinokülastajad ootavad ühe rohkem.“

Kongo märkis, et kindlasti tasub Scape’i sünnipäeva tähistama ja pakkumistest osa saama tulla kõikidel filmifännidel, kuid seda võimalust võiks kasutada just eriti need, kes varem pole saali külastanud. „Scape valmis juba kolm aastat tagasi, aga saali ja tehnikasse sai toona panustatud korralikult ning tegemist on siiani ühe uhkeima kinosaaliga Eestis, milles on tõeliselt tipptasemel Dolby Atmos heli ning suure ekraaniga eriti terav pilt, mida võimaldab Barco 4K laserprojektor,“ selgitas Forum Cinemas tegevjuht.

Kolme aasta jooksul on Scape saalis toimunud pea 4900 kinoseanssi. Saali on külastatud üle 500 000 korra ning ära on näidatud üle 300 erineva linateose, mille hulgas ka mitmed kontsertfilmid. Saalis on seni kõige vaadatuimaks filmiks osutunud märul "Suitsiidisalk" ehk "Suicide Squad".

Sünnipäevanädalal on filmihuvilistele ette nähtud mitmeid erilisi pakkumisi. Esmaspäeval on Forum Cinemas Kinoklubi liikmetele kõik Scape saali seansid hinnaga kõigest 3 eurot ning erilise maiuspalana loositakse sünnipäevanädalal (8.okt-14.okt) Scape saali külastanud Kinoklubi liikmete vahel välja lausa kolm aastast kinopääset. Aastane kinopääse võimaldab Scape saalis tasuta vaadata ükskõik millist filmi ükskõik millisel ajal terve aasta vältel. Lisaks ootab emaspäeval kõiki Scape saali tulijaid lisaüllatus.