Filmi järeltootmine oli lõpusirgel, kui Ridley Scott tegi filmimaailmas seninägematu otsuse ning asendas ahistamisskandaali sattunud Spacey’i Christopher Plummeriga. 2012. aastal Oscari võitnud Kanada näitleja Plummer oligi olnud režissööri esimene valik miljardär J. Paul Getty rolli, kuid stuudio juhid soovisid “suuremat nime”. “Oleks olnud kahju, kui film oleks jäänud tähelepanuta selle pärast, mis juhtus,” põhjendas filmimaailma legend ning neljal korral Oscarile nomineeritud Scott.

See otsus tähendas, et filmi 40 miljoni dollari suurusele eelarvele lisandus The Hollywood Reporteri andmetel veel 10 miljonit, kuna uuesti filmida tuli ligikaudu 400 stseeni Itaalias ja Suurbritannias peamiselt koos Mark Wahlbergi ning Michelle Williamsiga. Kui Wahlberg teenis lisavõtetelt 1,5 miljonit dollarit lisaks esialgsele 5 miljonile, siis Williamsi maksti vaid 80 dollarit päevas lisaks esialgsele 625 000-dollarisele honorarile, ehkki naine on neljal korral nomineeritud Oscarile ning võitnud ka Kuldgloobuse. Vastuseks palgalõhe väljatoomisele teatas “Võitleja” ja “Kahe tule vahel” staar Mark Wahlberg, et annetab 1,5 miljonit dollarit Williamsi nimel Hollywoodi kuulsuste loodud ahistamisvastasele liikumisele Time’s Up.

Osad stseenid, kus Spacey’i algselt mängis, lõigati musta materjali arvelt nii ümber, et miljardäri enam kaadris polnud. Enamik uusi võtteid tehti esialgsetes kohtades, välja arvatud stseen, kus Getty ostab Roomas 2 miljoni dollari eest maali. Kõik lisavõtted said tehtud ainult kümne päevaga eelmise aasta novembris. Eriefektidele jäi Scott lootma vaid ühes stseenis, mis oli algselt tehtud Jordaanias, kuhu oleks filmimeeskonnaga olnud mõttetu naasta. Nii filmiti Plummerit rohelise ekraani ees ning kõrbevaated lisati mehe taustale hiljem montaažis, kui Spacey’i oli juba digitaalselt eemaldatud.

Siiski jäi Spacey’i Business Insideri andmetel lõppversioonis alles ühte kaadrisse, mis näitab tagasivaatena valges ülikonnas miljardäri väljumist rongist sealsamas Jordaania kõrbes, kuigi näitleja nägu näha ei ole. Selle koha ümbertegemine nõudnuks uuesti filmimist esialgses võttepaigas, milleks Scottil enam aega polnud ning ka esialgne tootmiseelarve oli juba veerandi võrra ületatud.

Alates 5. minutist on klipist isegi näha, et Plummer on digiaalselt Jordaania stseenidesse lisatud.

Siiski ei olnud filmi ümbermonteerimine üksnes Spacey’i asendamine kaadrites Plummeriga. “Nende kahe rütm oli väga erinev ning rõhud dialoogis olid samuti väga erinevad, nii et otsustasime asendada terved stseenid,” selgitas filmi monteerija Claire Simpson The Hollywood Reporterile.

Lisaks oli see väljakutse grimeerijatele, kuna Plummer oli võtete ajal 88-aastane, Spacey aga 58. See tähendas, et Plummer tuli 1962. aastat kujutama pidanud stseenide jaoks teha 10 aastat nooremaks. Seejärel visati aga parukas nurka, kuna 1973. aasta stseenidesse ilmus ta juba oma juustega.