Bondi seeria üks peaprodusent Barbara Broccoli kinnitas hiljuti The Guardianile, et neil pole mingeid plaane palgata tulevikus James Bondi rolli naisnäitlejat.

"Bond on meessoost", ütles Broccoli. "Ta on meeskarakter. Ta kirjutati mehena ja tõenäoliselt jääbki meheks."

Kuna esmakordselt 1953. aastal Ian Flemingi raamatu vahendusel ilmavalgust näinud tegelast kujutati naistemehest spioonina, siis mõned asjad ei muutu Broccoli sõnul Bondi DNA tõttu tõenäoliselt mitte kunagi.

"Loome parem rohkem naistegelasi ja teeme lugusid, mis on naistegelaste jaoks loodud", lisas Broccoli.

Bondi-seeria naistegelased on aga Daniel Craigi ajastul muutunud aina tugevamaks, nagu näitas Naomie Harrise kehastatud Moneypenny.

25. Bondi-filmil oli tegelikult alles hiljuti režissöör olemas, aga loominguliste erimeelsuste pärast otsustas Danny Boyle ("Trainspotting 1-2", "28 Days Later...", "Sunshine", "127 Hours") projektist loobuda.

Veel ametliku nimeta 25. Bondi-filmi lavastab nüüd hoopis Cary Joji Fukunaga, kes on eelkõige tuntud kui HBO suurepärase seriaali "True Detective" 1. hooaja režissöörina, kuid tema valvsa pilgu all valmisid ka 2011. aasta sünge "Jane Eyre", 2015. aasta Netflixi film "Beasts of No Nation", mille eest kandideeris Idris Elba ka parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobusele. Lisaks jõudis hiljuti Netflixi ka tema miniseriaal "Maniac", mille peaosades on Emma Stone ja Jonah Hill.

25. Bondi-film linastub 2020. aasta 14. veebruaril.

Allikas: The Guardian