1. Anton Yelchin

1989. aastal Venemaal sündinud Anton Yelchin kogus Hollywoodis tuntust selliste filmidega nagu "Green Room", uued "Star Treki" filmid ("Star Trek", "Star Trek Into Darkness", "Star Trek Beyond"), "Alpha Dog", "Charlie Bartlett", "Like Crazy", "Fright Night", "Kobras" ("The Beaver") ja "Armastajate igavene elu" ("Only Lovers Left Alive") ning tal oleks ees olnud veel pikk ja huvitav karjäär, kui poleks juhtunud traagilist õnnetust.

Yelchin suri 27-aastasena 2016. aasta 19. juunil veidras autoõnnetuses, kus tema enda auto vajus talle vigase käsipiduri tõttu peale.

Pärast USA-sse kolimist osutus tema esimeseks rollis väike osa seriaalis "Kiirabihaigla" ("E.R."). Yelchin sai Hollywoodis kuulsaks eelkõige Chekovi rolli poolest uutes "Star Treki" osades, kuid tal olid ka teised populaarsed rollid. Oma lühikese karjääri jooksul töötas Yelchin näiteks koos J.J. Abramsi, Jodie Fosteri, Christian Bale'i ja Mel Gibsoniga.

Yelchinil oli surma hetkel pooleli seitse projekti. Üheks neist oli ka Guillermo del Toro kaua töös olnud animaseriaal "Trollhunters", mis on praegu ka Netflixis, kus näitleja andis hääle peategelasele. Hiljem võttis rolli üle Emile Hirsch.

Pärast Yelchini surma jõudsid kinodesse ka tema postuumsed filmid "Porto", "Rememory", "Thoroughbreds" ja "We Don't Belong Here".

2. Jonathan Brandis

"The NeverEnding Story II: The Next Chapter" (1990), "It" (1990) ja "SeaQuest 2032" (1993-1996) näitleja poos end 2003. aastal üles. Sõprade sõnul oli põhjuseks kustuv näitlejakarjäär.

Ta osales ka sellistes filmides nagu "Outside Providence" ja "Ride with the Devil", kuid see karjääri ei päästnud, sest 2002. aasta Bruce Willise filmist "Hart's War" lõigati ta välja ning tema 2003. aasta katse osaleda uues seriaalis "111 Gramercy Park" ei läinud samuti läbi.

3. Thuy Trang

Thuy Trang oli teleseriaali "Mighty Morphin Power Rangers" üks staaridest. Ta kehastas Trini Kwani ehk kollas Rangerit.

Trang suri autoõnnetuses.

4. Justin Mentell

Justin Mentell kogus tuntust seriaalis "Boston Legal", kus ta kehastas 2. hooajas Garrett Wellsi.

Mentell suri samuti autoõnnetuses.

5. John Palermo

"Cold Case" (2003), "Just for Kicks" (2006) ja "Days of Our Lives" (1965) rollide poolest tuntud Johnny Palermo suri 2008. aasta 8. juunil samuti autoõnnetuses, kuid seekord oli autos ka tema tüdruksõber, kes hukkus koos näitlejaga.

6. Megan Connolly

Megan Connolly oli Austraalia näitleja, kes osales peamiselt seebiooperites. Tema esimene mängufilm oli 1990. aasta romantiline komöödia "The Crossing", mille peaosas oli Russell Crowe.

Ta kehastas ka Tori Haydenit seriaalis "Paradise Beach". Connolly vahetas seriaalis "Kodus ja võõrsil" ("Home and Away") ajutiselt välja Belinda Emmetti, kes kehastas Rebecca Nashi.

Connolly surma põhjuseks oli heroiini üledoos.