Kui oled TVPlay Premium kasuaja

1. "Palju õnne surmapäevaks" ("Happy Death Day")

Egotsentriline tudengineiu Tree (Jessica Rothe) ärkab oma sünnipäeva hommikul ühe tundmatu kuti ühikatoas mäletamata midagi eelmise õhtu sündmustest. Pika ja tiheda ülikoolipäeva lõpus külastab tüdrukut kõhedusttekitavas beebimaskis mõrvar ning preili sünnipäevast saab tema surmapäev. Kuid järgmisel hommikul ärkab Tree taas samas voodis sama telefonihelina peale ning kõik kulgeb uuesti nagu eelmisel päeval. Saanud aru, et ta on sattunud painajalikku ajaspiraali, on ainus, kes paanikas tüdrukut usub, toosama ühikapoiss Carter (Israel Broussard). Selleks, et välja uurida mõrvari identiteet ja lõpetada nõiaring, peab Tree surema veel palju kordi. Mitu sünni-/surmapäeva tarmukale plikale koguneb ja kuidas läbielatu Treed muudab, see selgub juba kinosaalis.


2. "Valgus ookeanide vahel" ("The Light Between The Oceans")

Austraalia sõjaveteran Tom Sherbourne (Michael Fassbender) abiellus oma naise Isabeliga 1921. aastal, ent neil pole õnnestunud lapsi saada. Varsti pärast naise teist nurisünnitust triivib nende majaka lähedal kaldale väike paat. Selles on beebi ja mehe laip, kes võib olla lapse isa. Isabel veenab Tomi last adopteerima, kuna kardab, et muidu saadetakse too lastekodusse. Tom kohtub juhuslikult nukra Hannah Roennfeldtiga (Rachel Weisz), kes leinab taga oma abikaasat ja last, kes läksid merel kaduma. Tom taipab, et nende laps Lucy (Florence Clery) on lese tütar. Nad peavad nüüd Isabeliga raske otsuse langetama.


3. "Mida me pimeduses teeme" ("What We Do In The Shadows")

Kolme vampiiri: Viago, Deaconi ja Vladislavi igapäevased püüdlused muutuvas maailmas hakkama saada. Maailmas, kus peab maksma üüri, ööklubides kontrollitakse nägusid, päiksevalgus tapab ja muresid jagub.


4. "Soome parim autotuunija" ("Virittäjät")

Saatesarjas „Soome parim autotuunija“ osalevad autode harrastustuunijad, kes saavad oma võimsaks putitatud masinad proovile panna Soome endise vormeliprofi Mika Salo vastu. Saates tutvustatakse lähemalt tuunitud autot ja seejärel minnakse ringrajale, kus selgitatakse välja, kas masinaga on kiirem Mika Salo või autoomanik ise!


HALLOWEENI eri:

5. "Oculus"

Vanemate surm mõjutas tugevalt kahe orvuks jäänud lapse saatust. Aja möödudes on 20-aastane õde endiselt veendunud ning tahab ka vennale tõestada, et lähedaste inimeste hukkumise ja kõigi sellest tingitud hädade põhjustajaks oli peeglist tulnud kummitus…


6. "Eloise"

Neli sõpra tungivad mahajäetud psühhiaatriahaiglasse, otsides dokumente, mis kinnitaksid ühe sõbra õigust suurele pärandusele. Majaseinad mäletavad veel oma patsientide hirmu ja arstide sadismi.


7. "Sina oled järgmine" ("You're Next")

Davidsonide perekonda ründavad seletamatul põhjusel kamp armutuid mõrtsukaid, ent jõhkrad kallaletungijad mõistavad peagi, et üks seltskonna liige osutab ootamatult südikat vastupanu.


8. "Toorelt" ("Raw")

Justine on veterinaariatudeng, kes on lapsest saadik rangelt taimetoitlane olnud, ent teda sunnitakse rebastepeol liha sööma. Peatselt tekib tal lihahimu.

Kui oled Elisa kasutaja

1. "6 kangelast" (27.10/TV3)

2. "Süü on tähtedel" (27.10/TV3)

3. "Vaikse ookeani võitlus“ (28.10/K12)

4. "Kuidas kirjutada kassafilmi" (28.10/ETV+)

5. "Elujanu" (27.10/Filmzone+)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Lahutus" ("Divorce")

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.

2. "Perekonnavaled"

3. "Pidu iga päev“ ("Life of the Party“)

4. "Billionaire Boys Club: noorte miljardäride klubi" ("Billionaire Boys Club")

5. "Ozzy paneb plehku“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Chilling Adventures of Sabrina"

2. "Bodyguard"

3. "Adam Sandler: 100% Fresh"

4. "Inside the Criminal Mind"

5. "mother!"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Casper"

2. "Ghostbusters"

3. "Ghostbusters 2"

4. "E.T. - The Extra Terrestrial"

5. "The Addams Family"