Voogedastust pakkuva Netflixi menusarja "House of Cards" kuues ehk viimane hooaeg keskendub eelkõige Claire Underwoodi (kehastab Robin Wright) tõusule ja valitsemisajale. Mäletatavasti lõppes sarja viies hooaeg kohas, kus USA esimese leedi ja samas asepresidendi rolli mänginud Claire oli sunnitud tema abikaasale ja kogu presidentuurile tekkinud surve tõttu võtma ise USA riigipea rolli.

Kuna mäletatavasti tema abikaasat Francist mänginud Kevin Spacey sattumine ahistamisskandaalide keskmesse päädis Spacey`i vallandamisega sarjast, siis kuuendas hooajas teda enam ei näe ning sarja esimene treiler andis juba mõista, et tema tegelaskuju on saanud surma.

Kuidas tuleb Claire toime maailma ühe võimsama riigi juhtimise, üha tugevneva survega sise-ja välispoliitikute suunalt ning mehe kaotusega, sellest viimane hooaeg peamiselt räägibki.

Eesti kasutajatel oli 2. novembri hommiku seisuga võimalik Netflixi kaudu näha sarja viimase hooaja kõiki kaheksat osa.

Esimesed välismaised arvustused on seriaali kohta juba ka ilmunud. Näiteks The Atlantic kirjutab, et viimane hooaeg on isegi "jahedam" ja karmim, kui eelmised hooajad. Samas The Guardian tõdeb, et kuigi uues hooajas on väga intrigeerivaid ja põnevaid kohti, on Spacey`i ehk Francise vaimu endiselt sarja kohal tunda. "Kaardimaja on vaba mehest, kelle kohaolek sai mürgiseks, aga kohutav tõde on see, et ilma temata on sari nõrk," tõdeb The Guardian.

Austraalia uudisteportaal news.com.au leiab aga, et "lõpuks ometi on Claire`i kord". Portaal tõdeb ka sarnaselt The Atlanticu kolleegidele, et Claire`i tegelaskuju on muutunud veelgi "jäisemaks" ning kompromissitumaks, kui ükski sarja tegelane eales varem.

"Kaardimaja" on alates 2013. aastast eetris olev ülimenukas Ameerika poliitikasari, mis on vändatud Michael Dobbsi romaani ainetel. Sari räägib peamiselt mõjuka poliitiku Frank Underwoodi (kehastab näitleja Kevin Spacey) ja tema naise Claire Underwoodi (kehastab Robin Wright) püüdlustest ronida USA poliitikamaastikul tippu ja seal püsida. Selleks on nad aga valmis sisuliselt kasutama ükskõik mis vahendeid. Sari on võitnud juba kaks kuldgloobust ja palju teisigi auhindu.