Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Frank Martin, endine erioperatsioonide palgasõdur ja superautojuht, hangib kõike, mida vaja, ning toimetab sinna, kuhu vaja. Tema salateenused on mõistagi väga kallid, taskukohased üksnes kuritegeliku maailma bossidele. Frank lähtub lihtsatest reeglitest: lepingu tingimusi ei tohi muuta, asjaosaliste nimed tuleb unustada, saadetisi ei tohi mingil juhul avada. Ent pole reegleid, mida teatud asjaolude korral ei tohiks rikkuda.

Pärast seda, kui trollid Lumekuningannat võitsid, hakkas neile vabadus meeldima. Võidu saavutamises suurt rolli mänginud troll Orm on kõigi jaoks kangelaseks saanud. Ent sellest ei piisa talle. Koomiliselt oma toimetusi ja saavutusi üle kiites loob ta valede võrgustiku ja väidab, et ta võitis Lumekuningannat üksi ning abiellub printsessiga, pärides suure võimu ja varanduse... Ent kuhu Ormi jutud ta välja viivad? Selle elava ja ohtliku seikluse käigus saab Orm teada, et sõpru, õnne ja tõelist armastust ei leita läbi pettuse.

Selles Michael Haneke lavastatud empaatiaküllases ent sentimentaalsusest vabas filmis seatakse kaheksakümnendates eluaastates paari armastus karmimal kujul proovile, kui üks neist saab ajurabanduse ja teine peab hakkama ta hooldajaks. Georges (Jean-Louis Trintignant) ja Anne (Emmanuelle Riva) on pensionil klassikalise muusika õpetajad, kes mugavas korteris oma kuldseid aastaid veedavad, kui Anne äkitselt ajurabanduse saab ja seetõttu osaliselt halvatuks jääb. Kui pühendunud Georges end raskusi seljatades Anne'i ööpäevaringseks hooldajaks kohandab, tõestab nende täiskasvanud tütre Eva (Isabelle Huppert) külaskäik, kui ühiskonnavõõraks on haritud vanapaar pensionile jäämisest saadik muutunud.

Nooruke FBI eriagent (Daniel Radcliffe) saab ülesande sisse imbuda neonatsistlikku terrorirühmitusse ning seisab peagi silmitsi eluliste otsustega, püüdes samal ajal kindlaks jääda oma isiklikele tõekspidamistele.

Miljonärist riskifondide haldur James King (Will Ferrell) mõistetakse pettuses süüdi ning saadetakse San Quentini vanglasse. Kohtunik annab talle 30 päeva aega, et oma asjad enne vanglakaristust korda ajada. King on meeleheitel ja pöördub Darnell Lewise (Kevin Hart) poole, et mees aitaks tal vanglaeluks valmistuda. Hoolimata Jamesi eelarvamustest on Darnell töökas väikeettevõtja, kes pole kunagi isegi parkimistrahvi saanud, vanglas viibimisest rääkimata.

Kui oled Elisa kasutaja

Videolaenutus:

1. "Pusle"

2. "Merejalaväelane 6: Lähivõitlus"

3. "Sipelgamees ja Vapsik“

4. "Valjud südametuksed"

5. "Tumedad anded“

6. "Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus"

7. "Uskumatu hiigelpirn“

8. "Kohvik nimega Koht“

TV ja järelvaatamine:

9. "Deepwater: Horizoni katastroof“ (19.11/TV3)

10. "Lõksus“ (20.11/ETV2)

11. "Kurb valentinipäev“ (21.11/TV6)

12. "Kurb Jasmine“ (20.11/Filmzone)

13. "Külm maa“ (19.11/Filmzone+)

14. "Mägi meie vahel“ (20.11/TV1000Premium)

15. "Bourne´i ultimaatum“ (20.11/TV1000Action)

16. "13. linnaosa“ (21.11/TV1000)

17. "Anna edasi“ (21.11/Filmzone+)

18. "Enne loojangut“ (21.11/Filmzone+)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Mulla all“ ("Six Feet Under“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO striiming-teenuses.


2. "Keti lõpp"

3. "Sõda kõigi vastu“ ("War on Everyone“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.


4. "UFO“

5. "Jääkaru Norm“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Narcos: Mexico"

2. "Jane"

3. "The Princess Switch"

4. "The Crew"

5. "The Christmas Chronicles"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "4 Blocks"

2. "Super 8"

3. "Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas"

4. "Coraline"

5. "Vertigo"