Filmi režissöör, Martiros Minasyan, kelle jaoks on see esimene täispikk mängufilm, on pannud Alice’i seiklused Armeenia keskkonda ning peategelaseks vorminud hoopis härrasmehe.

Seiklused toimuvad tänapäeva Armeenias, mis teatud mõttes võib imedemaana tunduda, kui selle ühiskonna eluga kursis ei olda. “Alice’it” ehk Lorikut mängib väga ilmekalt Michael Poghosian, kellega hakkab linnatänavatel kummalisi asju juhtuma - ta seikleb erinevate inimeste kehades ning iga uue “hüppega” on tal võimalus võtta uus roll, uus karakter, uus lava.

Kõik juhtumised põimuvad kenasti üheks omavahel seotud olevaks jutustuseks ehk muinaslooks tänapäeva Armeeniast. Lavastaja kommenteerib filmis riigi muresid ja rõõme, inimeste igapäevaelu ning raskusi, millest peab üle saama, et ellu jääda.

"Lorik" on põnev ülevaade tänapäeva Armeenia ühiskonnast, mis on täis ebaõiglust, lootust ning soovi ellu jääda, samas kõike seda portreteerides läbi mängulisuse ja värvikate karakterite. Kellel õnnestub oma muinasjutt reaalsuseks teha, kellel mitte? Seda tasub vaadata PÖFFi ekraanilt.

"Lorik" linastub PÖFFi raames veel 2. detsembril.