Liikuvate piltide seerias on taaslavastatud stseenid kolmest Hollywoodi filmist: Eesti päritolu näitlejanna Mena Suvari lõõgastumas roosiõitega täidetud vannis filmis "American Beauty“, legendaarne Kevin iluprotseduure proovimas filmis "Home Alone“ ja pehme mõmmik WC-potiga tutvumas filmis "Ted“.

„Vannituba on tänapäeva kiires elutempos aina enam koht, kus lõõgastutakse ja mida sisustatakse hoolega justkui oma kodust SPA-d,“ rääkis Paju. Vannitoad on läinud suuremaks ning disaini ja kasutusmugavuse kõrvale on lisandunud erinevad nutilahendused nagu näiteks Bluetooth kõlaritega peeglid ja -vannid muusikasõpradele. Nii meeleolu loomisel kui ka funktsionaalsuse seisukohast on üha olulisem valgustus - puldiga reguleeritavad valguslahendused peeglitel, vannitoamööblil ja vannidel on osa kaasaegsest vannitoast. Pimedas aitavad üldvalgust süütamata liikuda öövalgustusega vannitoamööbel ning seina WC-poti prill-laud ja loputusnupp.

Mitmekesisemaks on muutunud ka segistite värvivalik ning tavapärase kroomi asemel on populaarsust kogumas kulla ja messingi toonis segistid, samuti vannidetailid ja aksessuaarid. „Uuendused on viimastel aastatel jõudnud ka WC-pottide maailma ning uueks standardiks on kujunenud ilma siseservata potid, mille istumisosa siseserva puudumine välistab mustuse ja bakterite kogunemise,“ lisas Paju. Värvidest on vannitoa sisustuses endiselt populaarsed valge, hall ja puit.

Liikuvad pildid lavastas fotograaf Virgo Haan.

"Üksinda kodus" ("Home Alone")

"Tabamatu ilu" ("American Beauty")

"Ted"