Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus.

Viimasele ühisturneele lisavad ohtralt vürtsi ja särtsu kohtumised seksikate sõduritega ning Aubrey (Anna Camp) ja Paksu Amy (Rebel Wilson) plahvatuslikult keerulised isa-suhted. Filmi peakangelane Beca (Anna Kendrick) peab aga tegema ühe eriti raske valiku.

Kergel puhkuseromaanil Berliinis on noore austraallanna jaoks kohutavad tagajärjed.

Fenomenaalselt eduka "Viiekümne halli varjundi“ ajatu raamatu ja filmi paroodias "Viiskümmend musta varjundit" avab oma mängutoa uksed vaatajale Marlon Wayans.

Eepiline lahing titaanide ja jumalate vahel jätkub selles järjes, mille sündmused leiavad aset kümme aastat pärast "Titaanide heitluse" omi. Kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist elab Zeusi pooljumalast poeg Perseus üksildases kalurikülas ning kasvatab oma väikest poega Heliust. Samal ajal on aga inimesed kaotanud usu jumalatesse. Seetõttu hakkab Zeusi, Hadese ja Poseidoni võim haihtuma, mis võib tuua kaasa inimkonna hävingu, kui nende vangistatud isa Kronos peaks Tartarusis oma maa-alusest vanglast vabanema. Perseus ei suuda oma tõelisele kutsumusele vastu seista ja laskub maa alla, et vabastada Zeus Hadese, Arese ja Kronose küüsist.

Tõsielul põhinev krimidraama räägib loo New Yorgi kurikuulsaimast kadumisest. Ryan Gosling kehastab David Marksi, kelle tegelaskuju põhineb New Yorgi kinnisvaramagnaadil Robert Durstil. Kui Dursti abikaasa 1982. aastal jäljetult kadus, kahtlustati meest oma naise tapmises, ent esialgu süüdistust mehele ei esitatud... Kõrvalosades mängivad Kirsten Dunst, Frank Langella ja Lily Rabe.

Kui oled Elisa kasutaja

Videolaenutus:

1. "Merejalaväelane 6: Lähivõitlus"

3. "Pusle"

3. "Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus"

4. "Sipelgamees ja Vapsik"

5. "Valjud südametuksed"

6. "Tumedad anded"

7. "Esimene patupuhastus"

8. "Astrid Lindgreni rääkimata lugu"

9. "Väike Spirou"

TV ja järelvaatamine:

10. "Dalida“ (01.12/ETV)

11. "Matrix“ (01.12/Kanal12)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Vaiksel ookeanil“ ("The Pacific“)
Miniseriaali kõik osad on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. "Spioon, kes mu hülgas“ ("The Spy Who Dumped Me“)

3. "Võimatu missioon: Tagajärjed“ ("Mission: Impossible – Fallout“)

4. "Uskumatu Hiigelpirn“ – eesti keeles

Pühapäeval on 1. advent ning nii Telia Videolaenutuses kui ka tasuta Filmiriiulil on saadaval lai valik pühade meeleoluga sobivad filme spetsiaalse kategooria "Jõulud“ all.

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Frontier" - 3. hooaeg

2. "Primal Fear"

3. "Southside With You"

4. "The World Is Yours"

5. "Coach Carter"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Hellboy II: The Golden Army"

2. "Cowboys & Aliens"

3. "Minority Report"

4. "Repo Men"

5. "Savages"