1. "Bad Boys" (1983)

Viga: Rahvas koguneb, et jägida Micki (Sean Penn) kaklust teise vangiga. Kõik on nagu korras peale selle, et kaamerameeskond on lihtsalt rahva hulgas.

2. "North by Northwest" (1959)

Viga: Alfred Hitchcock ei tee vigu, aga siiski on vähemalt ühes filmis üks veider koht. Selles kohvikustseenis näha, kuidas üks taustal istuv poisike paneb valju heli oodates sõrmed juba kõrva ja siis kostub püssipauk.

3. "Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" (1980)

Viga: Filmi lõpus aset leidvas legendaarses stseenis on näha, et Hanil pole ikoonilist jakki seljas, aga kui ka karboniiti kinni sulatatakse, on see tal uuesti seljas.

4. "The Sixth Sense" (1999)

Viga: Kassettil on ühes kaadris selgelt kirjas "Vincent Grey – Session Tape 7/1", aga järgmises kaadris seda enam pole.

5. "Home Alone 2: Lost in New York" (1992)

Viga: Kevin McCallister (Macaulay Culkin) viskab telliskivi läbi poe vaateakna, kuigi klaas puruneb, enne kui kivi seda üldse tabab.

6. "Teen Wolf" (1985)

Viga: Tegelaste taustal on ühel näitlejal püksilukk lahti...

7. "Alien" (1979)

Viga: Kane'i (John Hurt) ründab tulnukate laevas facehugger. Ründamise hetkel kannab Kane aga kapuutsi, mis katab ta pead, aga kui hiljem näeme Kane'i laual vaevu hingamas, siis seda enam pole. Kui facehugger end mehe näo ümber mässis, siis oleks võimatu ka kapuutsi eemaldada. Pigem unustati see pisike detail hiljem ära.

Kapuuts peas:

Kapuutsi pole:

8. "The Shining" (1980)

Viga: Kohe filmi alguses jälitab kaamera Jacki autot Overlooki hotelli poole sõitmas ning selles samas stseeni on ilmselgelt näha ka kaadri filmimiseks vaja läinud helikopteri varju.

Videos 1:11 pealt.

9. "Star Wars: Episode IV A New Hope" (1977)

Viga: Need Stormtrooperite kostüümid polnud ilmselgelt mugavad. Seda on näha ka kohe stseenis, kus nad ruumi sisse tormavad ja üks neist oma pea ära lööb.

10. "Aliens" (1986)

Viga: Bishop (Lance Henriksen) tõmmatakse selles stseenis pooleks, aga kuna tegu on androidiga, siis ei takista see tal filmis edasi osalemast. Ühes kaadris on selgelt näha Bishopi keha juures olevat auku, mis oli tegelikult mõeldud näitleja ülejäänud keha jaoks. See lihtsalt peideti ära, aga auk on väga selgelt näha.

Allikas: Gamesradar+