Kui oled TVPlay Premium kasutaja

See on film spordiajaloo ühest suuremast legendist, tennisist Björn Borgist, ning tema tähtsaimast rivaalist, noorest ja andekast John McEnroest, ning nende ajaloolisest duellist Wimbledoni turniiril. See on lugu kahe mehe legendiks saamisest ja hinnast, mis neil selle eest tuli maksta. 1980. aasta erakordselt vihmasel suvel ootasid kõik maailma tennise esinumbri Björn Borgi viiendat võitu Wimbledoni turniiril. Vaid vähesed teadsid, et alles 24-aastane Borg oli tegelikult lähedal läbipõlemisele, ta oli väsinud ja tujutu. Samal ajal oli 20-aastane John McEnroe täis enesekindlust ja valmis oma endist suurimat eeskuju troonilt tõukama.

Eepiline lahing titaanide ja jumalate vahel jätkub selles järjes, mille sündmused leiavad aset kümme aastat pärast "Titaanide heitluse" omi. Kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist elab Zeusi pooljumalast poeg Perseus üksildases kalurikülas ning kasvatab oma väikest poega Heliust. Samal ajal on aga inimesed kaotanud usu jumalatesse. Seetõttu hakkab Zeusi, Hadese ja Poseidoni võim haihtuma, mis võib tuua kaasa inimkonna hävingu, kui nende vangistatud isa Kronos peaks Tartarusis oma maa-alusest vanglast vabanema. Perseus ei suuda oma tõelisele kutsumusele vastu seista ja laskub maa alla, et vabastada Zeus Hadese, Arese ja Kronose küüsist.

Greg sõidab perega vanaema 90. sünnipäevale. Talle valmistab rõõmu info, et vaarema sünnipäevapeo lähedal toimub Player Expo – tähtis videomängude mess. Kui ta saab teada, et sinna ilmub ka ta mängurist kangelane Mac Digby, plaanib Greg koos venna Rodrickuga pere juurest eemale hiilida, ent nende plaani oma videomängurist iidoliga kohtuda teevad keeruliseks nende vanemad, rivaalidest perekond ja üks siga.

Robin ja Diana Cavendish (Andrew Garfield ja Claire Foy) on seiklusi armastavad abikaasad, kes keelduvad alla vandumast raskele haigusele. Pärast seda, kui lastehalvatus aheldab 28-aastase Robini haiglavoodisse, prognoositakse talle elu veel vaid mõneks kuuks. Ent tänu Diana kaksikvendadele Bloggsile ja Davidile (Tom Hollander) ning leiutaja Teddy Halli (Hugh Bonneville) lennukatele ideedele julgevad Robin ja Diana põgeneda haiglamüüride vahelt, et elada täisväärtuslikku elu, kasvatades oma noort poega, reisides mööda maailma ja pühendudes teiste lastehalvatuse patsientide abistamisele.

Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) on tugev, nägus ja muidu mõnus mees. Ta on andekas seelikukütt, kel pole probleemi kohtuda uue naisega igal nädalalõpul. Ometi pole ükski naisega veedetud minut tema jaoks võrreldav mõnuga, mida mees saab täielikus üksinduses pornot vaadates. Kuid siis kohtab ta Barbara Sugarmani (Scarlett Johansson) ning tema tõekspidamised muutuvad igaveseks...

Kui oled Elisa kasutaja

Videolaenutus:

1. "Meg"

2. "Reisisiht pulm!“

3. "Spioon, kes mu hülgas"

TV lineaar/järelvaatamine:

4. "Imeline Ämblikmees“ (03.12/Kanal2)

5. "Raudteemees“ (03.12/TTV)

6. "Tundmatu naise lahkamine“ (04.12/Kanal 2)

7. "Üksinda kodus 2“ (06.12/TV3)

8. "Mina, Earl ja surmasuus tüdruk“ (07.12/TV3)

9. "Hirmu neem“ (07.12/ETV2)

10. "Oo vend, kus oled saa?“: (03.12/TV1000)

11. "1+1 on pere“ (04.12/TV1000)

12. "Kadunud kiirtee“ (05.12/TV1000)

13. "Kogu maailma raha“ (06.12/TV1000Premium)

14. "Paddingtoni seiklused 2“ (06.12/TV1000Premium)

15. "Öö kutse“ (07.12/Filmzone)

16. "Vanad lõvid“ (06.12/Filmzone+)

17. "Magdaleena õed“ (06.12/TV1000)

Kui oled Telia kasutaja

1. "Tagasitulek“ ("The Comeback“)

Seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO-keskkonnas.


2. "Portugal"

3. "Linnapreili provintsis“ ("New In Town“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.


4. "Hotell Artemis“ ("Hotel Artemis“)

5. "Kribinal-krabinal kingijahile" – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Donald Glover: Weirdo"


2. "Elf"

3. "Sick Note"

4. "Message from the King"

5. "Bram Stoker's Dracula"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Jerry Maguire"


2. "Scary Movie 2"

3. "Super 8"

4. "The Mason Brothers"

5. "The Green Hornet"